2 Ιανουαρίου 2018

Κλήρωση για το βιβλίο "Ώρα να λάμψεις": 4th Blogiversary

Πρώτη ανάρτηση της χρονιάς και το 4th Blogiversary συνεχίζεται με κλήρωση για το βιβλίο "Ώρα να λάμψεις" της Μαρίας - Μαρίνας Σεραφειμίδου από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος! Καλή και λαμπερή χρονιά!


Ο Ιανουάριος είναι διπλά γενέθλιος μήνας για μένα: σήμερα έχει γενέθλια αυτό το blog και στις 5 έχω γενέθλια εγώ! Πώς λοιπόν να μην είναι πολυαγαπημένος μου μήνας; Πάμε μαζί να γεμίσουμε όλες τις μέρες του με εικόνες, συναισθήματα και πλατιά χαμόγελα! Γιατί τίποτα δεν είναι αδύνατο, όταν υπάρχει μαγεία! Και πού είσαι; Κερνάω δώρα ομορφιάς και ευεξίας ευθύς παρακάτω! Έτσι σαν ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξη τα τέσσερα αυτά χρόνια! 

Το 2018 είναι εδώ και είναι ώρα να αλλάξεις προς το καλύτερο, να αναθεωρήσεις όλα όσα σε αφορούν, να αγαπήσεις τον εαυτό σου! Είναι ώρα να λάμψεις! Και τι πιο ιδανικό από το νέο βιβλίο "Ώρα να λάμψεις" της Μαρίας - Μαρίνας Σεραφειμίδου; Η συγγραφέας συστήθηκε στο κοινό το 2014 με το πρώτο της βιβλίο "Μαγειρεύω καλλυντικά" που κυκλοφορεί επίσης από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.  Αυτή τη φορά επιστρέφει με έναν πολύ χρήσιμο οδηγό για καλή ποιότητα ζωής, ένα βιβλίο που θα σου λύσει τα χέρια και θα σε βοηθήσει να αποκαλύψεις την πιο όμορφη και λαμπερή εκδοχή του εαυτού σου! Περιλαμβάνει πρακτικές συμβουλές και σπιτικές συνταγές για υγεία, ομορφιά και θετική σκέψη. Μέσα στις 176 σελίδες του βιβλίου θα ανακαλύψεις τον βασικό ρόλο της σωστής και ισορροπημένης διατροφής για μια υγιή και όμορφη εμφάνιση, ενώ επιπλέον θα μάθεις μικρά μυστικά, για να γίνεις πιο όμορφη και θελκτική με λίγα και οικονομικά υλικά δίνοντας έμφαση κυρίως στην ποιότητα και την ευκολία! Ήρθε επιτέλους η ώρα να λάμψεις! 


Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Υπάρχουν βιβλία για οµορφιά. Βιβλία για τη διατροφή. Βιβλία για την οικολογία. Άλλα µε συνταγές µαγειρικής και κάποια για το νοικοκυριό. Ακόµα, υπάρχουν βιβλία που δίνουν συµβουλές για µια καλή ζωή, µιλώντας µε όρους φιλοσοφίας ή –του πιο σύγχρονου– life coaching.
Ωστόσο, το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας δεν είναι κάτι από όλα αυτά, δεν θα το έλεγε κάποιος καν συνηθισµένο, διότι είναι... όλα αυτά µαζί: στις σελίδες του κρύβει µια ολόκληρη φιλοσοφία... στην πράξη! «Λάµψτε, µαγειρέψτε, ζήστε αλά Μαρίνα!» Πρακτικές συµβουλές και σπιτικές συνταγές για να δηµιουργήσετε έναν τρόπο ζωής που θα κάνει καλό στο σώµα, στο δέρµα, στην εµφάνιση, στην υγεία, στην τσέπη, στο σπίτι σας και στον πλανήτη! Από το τι πρέπει να τρώτε για να αποτοξινώνετε τον οργανισµό σας –µε προτεινόµενες συνταγές– έως ποιο υλικό της κουζίνας σας µπορεί να µειώσει τις ρυτίδες, να αντιµετωπίσει την ακµή ή να αφαιρέσει έναν λεκέ από το χαλί!
«Βουτήξτε» στον υπέροχο, γεμάτο λάμψη, νοστιμιά και φυσικότητα κόσμο της Μαρίας - Μαρίνας Σεραφειμίδου, βγάλτε τον καλύτερό σας εαυτό προς τα έξω και απολαύστε τη νέα, πιο ήρεμη, όμορφη και φυσική ζωή σας τώρα!


Σε συνεργασία λοιπόν με τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος προσφέρουμε δύο αντίτυπα του βιβλίου "Ώρα να λάμψεις" της Μαρίας - Μαρίνας Σεραφειμίδου! Να ευχαριστήσω θερμά τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος για τη δωροθεσία! 

~ Για να πάρεις μέρος στο giveaway:

1. Like στις σελίδες Εκδόσεις Παπαδόπουλος και Όμορφη μέσα έξω στο Facebook.
2. Σχόλιο στη φωτογραφία που θα βρεις εδώ προσκαλώντας φίλους που θα ήθελαν να συμμετάσχουν.
3. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις παρακάτω.

*Αν δεν έχεις Facebook, συμπλήρωσε μόνο τη φόρμα συμμετοχής!


Γενικοί όροι διαγωνισμού:
  • Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 8/1.
  • Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και email / προφίλ Facebook.
  • Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους, ακυρώνονται.
  • Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.
  • Από την κλήρωση θα αναδειχθούν δύο τυχεροί.
  • Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με email κι όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, π.χ. τηλεφωνικώς! Θα πρέπει να κατοχυρώσουν τα δώρα τους εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί.
  • Αν οι τυχεροί είναι κάτοικοι Αθηνών, θα παραλάβουν τα δώρα τους από το κεντρικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Παπαδόπουλος (Μασσαλίας 14, Καθημερινά 09:00-16:00), ενώ αν είναι από την επαρχία, θα τους αποσταλούν δωρεάν από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος!
  • Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη. 
  • Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog "Όμορφη μέσα έξω" δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
  • Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
Καλή επιτυχία!


Χορηγοί επικοινωνίας:

Update 14/1
Τυχερές:
Ευθυμία Σκαπέτη
Aggeliki Mpitrou


 

Και μην ξεχνάς:
Ακολούθησέ με σε FacebookInstagram και Google+, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

1 σχόλιο:

  1. Καλή Χρονιά με υγεία,αγάπη,ευτυχία και χαμόγελα πολλά.
    Βιβλίο το καλύτερο δώρο
    Ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή