22 Σεπτεμβρίου 2017

B•EARTH Cosmetics: Review

Έχω αδυναμία στα φυσικά καλλυντικά και αν με διαβάζεις, μάλλον ήδη το γνωρίζεις! Φέτος λοιπόν το καλοκαίρι είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω προϊόντα της νέας μάρκας B•EARTH Cosmetics, για την οποία ετοίμασα αναλυτικό review


Η μάρκα φυσικών καλλυντικών B•EARTH, με το ευρηματικό όνομα λογοπαίγνιο της φράσης "Be earth" (= να είναι γη), είναι μια νέα ελληνική πρόταση που περικλείει τη μαγεία και τη δύναμη της φύσης αποτελώντας στην ουσία σημείο συνάντησης γυναίκας και φύσης. Η φιλοσοφία της στηρίζεται στο τρίπτυχο Ομορφιά-Υγεία-Απόλαυση προβάλλοντας τη θηλυκή αύρα, τον αισθησιασμό και τη γυναικεία επιθυμία για ομορφιά και αρμονία!

Οι καλλυντικές συνθέσεις των προϊόντων της B•EARTH Cosmetics στοχεύουν στην αναγέννηση και στην υγεία της επιδερμίδας μέσω του ευεργετικού πλούτου της φύσης. Μάλιστα κάθε προϊόν της B•EARTH έχει σχεδιαστεί προσεκτικά με γνώμονα την αγάπη για τη φύση και τη γυναίκα. Έχοντας ως πρώτες ύλες οργανική αλόη, οργανικό λάδι ελιάς, πανθενόλη αλλά και συστατικά προηγμένης τεχνολογίας, όπως υαλουρονικό όξυ, πεπτίδια και φυτικά βλαστοκύτταρα προάγεται η αρμονική συνύπαρξη φύσης και επιστήμηςΦίνες υφές, δροσερά αρώματα, επιλεγμένες επιστημονικές συνθέσεις και ελκυστική παρουσίαση υπόσχονται μια απολαυστική εμπειρία με μακροχρόνια αποτελέσματα! Tip: όλα τα προϊόντα παράγονται στην Ελλάδα, είναι δερματολογικά ελεγμένα, ενώ δεν περιέχουν paraben, mineral oil και SLS! 

Η πρώτη -μέχρι στιγμής- σειρά περιποίησης προσώπου της B•EARTH ονομάζεται Glorious, είναι αντιγηραντική και περιλαμβάνει Κρέμα ημέρας, Κρέμα νύχτας, Ορό και Κρέμα ματιών. Για το δε σώμα έχουν δημιουργηθεί τρεις ξεχωριστές σειρές, Bliss-Relaxing, Joy-Revitalising και Passion-Hydrating, για διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις, που περιλαμβάνουν Αφρόλουτρο, Γαλάκτωμα σώματος και Βούτυρο σώματος.  

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Ifadopoulou (@mifadopoulou) στις

Επέλεξα να δοκιμάσω προϊόντα σώματος από τη σειρά Bliss, καθώς λατρεύω το ρόδι και το αναζητώ ακόμη και σε καλλυντικά! Η συγκεκριμένη σειρά προσφέρει ηρεμιστική, καταπραϋντική, αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση χάρη στο ρόδι, τον λυκίσκο και το τίλιο. Το Bliss Relaxing Body Shower είναι το αφρόλουτρο που χρησιμοποίησα στις διακοπές μου και το αγάπησα μέχρι τελευταία σταγόνα! Το συμπεριέλαβα μάλιστα και στο post με τα αγαπημένα του #καλοκαιριού 2017 (part 2)! Περιέχει οργανικό ελαιόλαδο, οργανική αλόη, πανθενόλη (Προβιταμίνη Β5) και εκχυλίσματα ροδιού, λυκίσκου και τίλιου. Κάνει αρκετό αφρό, καθαρίζει πολύ καλά το δέρμα και κυρίως το απαλύνει και το ενυδατώνει, ενώ έχει δροσερό και χαλαρωτικό άρωμα ροδιού και γαρδένιας Ταϊτής που σε προετοιμάζει για ύπνο και όνειρα γλυκά! Έρχεται σε κυλινδρική συσκευασία των 300ml με εύχρηστο πώμα που το διατηρεί καθαρό επιτρέποντας τις μετακινήσεις και έχει 95% συστατικά φυσικής προέλευσης


Το Bliss Relaxing Body Butter επίσης ήρθε μαζί μου στις καλοκαιρινές διακοπές και παρότι δεν προτιμώ τα βούτυρα σώματος για το καλοκαίρι, καθώς αναζητώ πιο ανάλαφρες υφές, όπως λοσιόν ή γαλάκτωμα, το συγκεκριμένο είναι κάτι ανάμεσα σε βούτυρο και κρέμας σώματος και με κέρδισε! Απλώνεται εύκολα και απορροφάται σχετικά γρήγορα ιδίως μετά το ντουζ σε βρεγμένη επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει περιττή λιπαρότητα, ενυδατώνει σε βάθος αφήνοντας βελούδινη αίσθηση στο δέρμα και ανακούφιση μετά την έκθεση στον ήλιο, ενώ αρωματίζει υπέροχα για αρκετές ώρες με το δροσερό και χαλαρωτικό άρωμα του ροδιού και της γαρδένιας Ταϊτής! Περιέχει επίσης οργανικό ελαιόλαδο, οργανική αλόη, shea butter/βούτυρο καριτέ, πανθενόλη και εκχυλίσματα ροδιού, λυκίσκου και τίλιου, έρχεται σε πρακτική συσκευασία των 250ml με εσωτερικό κάλυμμα, για να μη λερώνεται, ενώ έχει 94% συστατικά φυσικής προέλευσης!


Για το πρόσωπο διάλεξα το Glorius Serum Ορός προσώπου Αντιγήρανσης & Λάμψης. Περιέχει τρία είδη υαλουρονικού οξέως διαφορετικού μοριακού βάρους (3D), το καινοτόμο βιοτεχνολογικό συστατικό Progeline, φυτικά βλαστοκύτταρα ιπποφαούς, φραγκοστάφυλλου, μαντζουράνας και πράσινου τσαγιού, πεπτίδια, οργανική αλόη και εκχυλίσματα δενδρολίβανου και πορτοκαλιού. Πρόκειται για έναν λεπτόρρευστο ορό που απορροφάται άμεσα διεισδύοντας στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και προσφέρει αντιγηραντική δράση, ενυδάτωση και λάμψη. Είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας και λειτουργεί πάντα σε συνδυασμό με κρέμα ημέρας ενισχύοντας τη δράση της. Έρχεται σε πολυτελή κυλινδρική συσκευασία των 30ml με απλικατέρ και εξωτερικό κάλυμμα για προστασία από τον αέρα και τα μικρόβια, ενώ έχει διακριτικό φρουτώδες άρωμα.


Τέλος δοκίμασα σε δείγματα και την Glorius Day Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Ημέρας της ίδιας σειράς. Περιέχει επίσης τρία είδη υαλουρονικού οξέως διαφορετικού μοριακού βάρους (3D), το καινοτόμο βιοτεχνολογικό συστατικό Progeline, φυτικά βλαστοκύτταρα ιπποφαούς, φραγκοστάφυλλου, μαντζουράνας και πράσινου τσαγιού, πεπτίδια, το συστατικό Npmoist 24 και εκχύλισμα αγριοτρανταφυλλιάς. Είναι μια κρέμα που απορροφάται σχετικά γρήγορα από την επιδερμίδα, χωρίς να προκαλεί περιττή λιπαρότητα, και προσφέρει ενυδάτωση, λάμψη και αντιγηραντική δράση. Θα την προτιμούσα βέβαια λίγο πιο θρεπτική για τις ανάγκες της δικής μου κανονικής προς ξηρή επιδερμίδας, όμως είναι ιδανική ως βάση μακιγιάζ ή για παράλληλη χρήση με αντηλιακή. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, έρχεται σε πολυτελή συσκευασία των 50ml, ενώ έχει το ίδιο διακριτικό φρουτώδες άρωμα, όπως και ο ορός προσώπου. 


*PR Sample. Βλέπε το disclaimer!

Τα συγκεκριμένα προϊόντα διατίθενται στο e-shop της εταιρίας εδώ και σε επιλεγμένα φαρμακεία καταστήματα σε όλη την Ελλάδα εδώ


Και μην ξεχνάς:
Ακολούθησέ με σε FacebookInstagram και Google+, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου