5 Σεπτεμβρίου 2017

Αγαπημένα #καλοκαιριού 2017 (part 1)

Το καλοκαίρι είναι και επίσημα πια παρελθόν, τουλάχιστον ημερολογιακά! Πριν όμως το αποχαιρετίσω οριστικά, θέλω να μοιραστώ μαζί σου τα αγαπημένα του #καλοκαιριού 2017! Όλα όσα ήρθαν μαζί μου στις διακοπές, όσα ήταν συνεχώς μέσα στην καλοκαιρινή μου τσάντα (θαλάσσης και μη), όσα δεν αποχωρίστηκα στιγμή τους τελευταίους 3 μήνες! Όπως θα διαπιστώσεις, είναι μόνο προϊόντα περιποίησης, καθώς το καλοκαίρι δίνω μεγαλύτερη βάση σ' αυτό! Πάμε να τα δούμε!


Για αντηλιακή προστασία σώματος επέλεξα το Nuxe Sun Milky Spray Medium Protection SPF20 (150ml) και το Nuxe Sun Tanning Oil Light Protection SPF 30 (150ml). Τα δοκίμασα φέτος για πρώτη φορά και με ενθουσίασαν εξίσου το ίδιο, το καθένα για τη χρήση που προσφέρει! Ειδικότερα το Nuxe Sun Milky Spray έχει δ.π. 20, παρέχει μεσαία προστασία και είναι ιδανικό για απογευματινές ώρες που ο ήλιος δεν καίει πολύ ή για όσους έχουν ήδη μαυρίσει! Έχει ελαφριά υφή γαλακτώματος, που απλώνεται και απορροφάται γρήγορα αφήνοντας διάφανο αποτέλεσμα, ενώ ενυδατώνει την επιδερμίδα και τη δείχνει λαμπερή, χωρίς όμως ενοχλητική αίσθηση λιπαρότητας ή λευκά σημάδια! Το Nuxe Sun Tanning Oil είναι το δεύτερο αντηλιακό σώματος που δοκίμασα και αγάπησα αυτό το καλοκαίρι. Έχει δ.π. 30, προσφέρει υψηλή προστασία, κάτι που μου έκανε εντύπωση για αντηλιακό λάδι! Έχει υφή ξηρού λαδιού, απορροφάται πολύ εύκολα χαρίζοντας λάμψη στην επιδερμίδα παράλληλα με την αντηλιακή προστασία. Δεν σου κρύβω ότι αρκετές φορές το χρησιμοποιούσα και μετά το μπάνιο σε βρεγμένη επιδερμίδα ως ενυδατικό λάδι σώματος για τις βραδινές εξόδους μου! Και τα δύο προϊόντα είναι 2 σε 1, δηλαδή κατάλληλα για πρόσωπο & σώμα, εγώ όμως τα χρησιμοποίησα κυρίως στο σώμα, καθώς για το πρόσωπο προτιμώ αντηλιακά με ουδέτερο άρωμα, αφού τα συγκεκριμένα έχουν λουλουδάτο, καλοκαιρινό άρωμα! Επίσης και τα δύο έχουν επιπλέον και αντιγηραντική δράση, είναι αδιάβροχα, ενώ περιέχουν στη σύνθεσή τους φυτικά συστατικά, ηλίανθο και υάκινθο και είναι απαλλαγμένα απο paraben και οινόπνευμα!



Το Solene Ultra Satin Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Για Ματ Όψη Ξηρές / Ευαίσθητες Επιδερμίδες (50ml) το χρησιμοποίησα επίσης φέτος για πρώτη φορά και το λάτρεψα από την κιόλας εφαρμογή! Έχει δ.π. 30, παρέχει υψηλή προστασία και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες ακόμη και με έντονη ηλιοφάνεια. Επίσης έχει ελαφριά υφή, απορροφάται άμεσα αφήνοντας ματ αποτέλεσμα που διαρκεί ακόμη και σε συνθήκες καύσωνα, τουλάχιστον για τη δική μου κανονική-μικτή-ξηρή επιδερμίδα! Τέλος έχει διακριτικό άρωμα που δεν με ενοχλεί, ενώ δεν περιέχει paraben, παραφιλέλαιο και αιθανολαμίνες.



Ένα ακόμη αντηλιακό προσώπου που αγάπησα αυτό το καλοκαίρι είναι το Bioderma Hydrabio Eau de soin Moisturising anti-UV Mist SPF30 (50ml). Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν, μάλιστα είναι το πρώτο προστατευτικό σπρέυ νερού που προσφέρει άμεση ενυδάτωση και αίσθηση δροσιάς ως mist, αντηλιακή προστασία χάρη στον δ.π. 30 που διαθέτει αλλά και αντιγηραντική δράση! Είναι διάφανο, δε λεκιάζει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και πάνω από το μακιγιάζ, για να το σταθεροποιήσει, ενώ δεν περιέχει άρωμα, paraben, οινόπνευμα και προωθητικά! Επίσης είναι ιδανικό για ευαίσθητο, αφυδατωμένο, εκτεθειμένο στον ήλιο δέρμα! Υπήρχε πάντα στην τσάντα μου, όλη μέρα, κάθε μέρα, στην πόλη, στη θάλασσα, στο βουνό, παντού!



Επίσης δοκίμασα και αγάπησα το Bioderma Hydrabio Perfecteur Smoothing Moisturising Care Radiance Booster SPF30 (40ml), που ανήκει στην ίδια σειρά με το προηγούμενο προϊόν. Λειτουργεί πολυχρηστικά και συμβάλει στη σταδιακή τελειοποίηση του δέρματος χρήση με τη χρήση. Ειδικότερα ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα του προσώπου, προσφέρει λάμψη στην όψη, αντιγηραντική δράση, αντηλιακή προστασία χάρη στο δ.π. 30, καλύπτει μικρές ρυτίδες και ατέλειες γεμίζοντας τα κενά και εξομαλύνει την υφή της επιδερμίδας. Έχει λευκό-ροζ χρώμα, διακριτικό άρωμα, ενώ δεν περιέχει parabens και αποτελεί και ιδανική βάση για το μακιγιάζ! Ενδείκνυται για αφυδατωμένο ευαίσθητο δέρμα, με ανομοιόμορφο τόνο και έλλειψη λάμψης.


Τέλος τους τελευταίους μήνες χρησιμοποιώ το Cleria Refreshing Micellar Water (300ml) από την Pharmasept, μια και λατρεύω να δοκιμάζω συνεχώς νέα νερά καθαρισμού! Το συγκεκριμένο το δοκίμασα πρώτα σε travel size συσκευασία των 100ml και ύστερα στην κανονική του! Κάνει όσα υπόσχεται, δηλαδή καθαρίζει την επιδερμίδα από ρύπους, σκόνη, λιπαρότητα, μακιγιάζ, χωρίς να προκαλεί ξηρότητα, αντιθέτως αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης και καταπραΰνει από ερεθισμούς. Επίσης έχει ευχάριστο και διακριτικό άρωμα, δεν τσούζει στα μάτια και χρειάζεται λίγη ποσότητα κάθε φορά! Είναι κατάλληλο για πρόσωπο & μάτια, ενώ είναι απαλλαγμένο από paraben, sls/sles, mineral oil, phthalate, αιθανολαμίνες, σιλικόνες, οινόπνευμα και χρωστικές.



Μείνε συντονισμένη! Θα ακολουθήσει part 2...

Update:


Και μην ξεχνάς:
Ακολούθησέ με σε Facebook, Instagram και Google+, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου