27 Μαρτίου 2017

Το blogging μάς ενώνει!

Τι κάνουν 6 mom-blogger & beauty-blogger ένα χαλαρό κυριακάτικο μεσημέρι; Συναντιούνται για πρώτη φορά διά ζώσης, περνάνε καλά και διαπιστώνουν ότι το blogging μάς ενώνει! 


Αν και η ιδέα προϋπήρχε λίγο πολύ μέσα στο μυαλό και των 6, "πυροδοτήθηκε" ξαφνικά ένα βράδυ Παρασκευής από τη Μαρία του Beauty Harmony Blog, που μας πρόσθεσε σε κοινό chat! Και μέσα στις επόμενες 2 μέρες είπαμε και γράψαμε τόσα που σιγά σιγά μας έφεραν πιο κοντά ανακαλύπτοντας πόσα πολλά κοινά έχουμε κι οι 6 μας, εκτός από το ότι ασχολούμαστε με το blogging, η πλειοψηφία μας είναι μαμάδες και διαμένουμε μόνιμα στη Θεσσαλία! 

Η συνάντηση ορίστηκε για τις 12 Μαρτίου στο wine bar The Wall στη Λάρισα, καθώς όλες μένουμε σε πόλεις της Θεσσαλίας, όπως Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα. Το δε αρχικό πλάνο περιλάμβανε καφέ και ίσως και φαγητό και φυσικά άφθονη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων περί blogging κι όχι μόνο! Περνούσαν λοιπόν οι μέρες κι ανυπομονούσαμε όλες για τη στιγμή που θα τα λέγαμε επιτέλους από κοντά, ώσπου έφτασε η "μεγάλη" μέρα και συναντηθήκαμε! Κι όλες είχαμε μια περίεργη αίσθηση ότι συναντιόμαστε με γνώριμες φίλες κι όχι με "άγνωστες" κοπέλες που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ διά ζώσης! Συνέβαλε βέβαια σε αυτό και η καθημερινή μας επικοινωνία για τις λεπτομέρειες της συνάντησης. Οι επόμενες ώρες κύλησαν τόσο ευχάριστα και φιλικά που ειλικρινά θα θέλαμε να είχαμε κι άλλο χρόνο στη διάθεσή μας! Αποχαιρετιστήκαμε όμως με την υπόσχεση ότι θα επαναλάβουμε σύντομα αυτή τη συνάντηση σε μια άλλη θεσσαλική πόλη, πιθανότατα στον πολυαγαπημένο μου Βόλο, που πέρασα τα φοιτητικά μου χρόνια και έχω πάντα στην καρδιά μου!

Οι 6 blogger που τα είπαμε και ήπιαμε από κοντά είμαστε η Άννα από το Working Mama, η Ελευθερία από το MissFree Mommy, η Νίκη από το Mama-Farmaη Μαρία Γ. από το Beauty harmony blog, η Τόνια από το Tonia MakeUp Diaries κι η Μαρία από το Όμορφη μέσα έξω & το Couzinista (δηλαδή εγώ)!

Από αριστερά προς δεξιά: Η Άννα από το Working Mama, η Μαρία Γ. από το Beauty harmony blog κι η Νίκη από το Mama-Farma.
Από αριστερά προς δεξιά: Η Ελευθερία από το MissFree Mommy, η Τόνια από το Tonia MakeUp Diaries κι η Μαρία από το Όμορφη μέσα έξω & το Couzinista (δηλαδή εγώ)!
Από αριστερά προς δεξιά: Η Τόνια από το Tonia MakeUp Diaries κι η Μαρία από το Όμορφη μέσα έξω & το Couzinista (δηλαδή εγώ), η Άννα από το Working Mama, η Μαρία Γ. από το Beauty harmony blog κι η Νίκη από το Mama-Farma.

Από αριστερά προς δεξιά: Η Τόνια από το Tonia MakeUp Diaries, η Μαρία από το Όμορφη μέσα έξω & το Couzinista (δηλαδή εγώ) κι η Άννα από το Working Mama.
Από αριστερά προς δεξιά: Η Άννα από το Working Mama, η Μαρία Γ. από το Beauty harmony blog κι η Νίκη από το Mama-Farma.

Η Ελευθερία προθυμοποιήθηκε να ετοιμάσει τα σουπλά, τα καρτελάκια με το όνομα της κάθε blogger και τη διακοσμητική κορνίζα που πλαισίωνε το τραπέζι της συνάντησης, η Νίκη ανέλαβε να εκτυπώσει τα βιογραφικά της καθεμιάς μας, η Μαρία Γ. μάς αιφνιδίασε ευχάριστα φτιάχνοντας χειροποίητα σαπουνάκια απολέπισης με λούφα & αιθέρια έλαια και υφασμάτινες θήκες για τις κάρτες του blog μας, ενώ η Άννα μάς χάρισε πεντανόστιμα χειροποίητα μπισκότα με ζαχαρόπαστα με το μονόγραμμα της καθεμίας και cupcake με επικάλυψη ζαχαρόπαστας που φτιάχνει με επιτυχία για τις κόρες της!


Κλείνοντας θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω έναν έναν τους χορηγούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας στηρίζοντας με θέρμη αυτήν τη συνάντηση: 


Την εταιρία Amygdalea
Την εταιρία Chiron Kentauros
Την εταιρία Cura Naturale 
Την εταιρία Miss Poua



Πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν ξεχωριστά post για την κάθε χορηγία με αναλυτικό review!

*Οι φωτογραφίες της ανάρτησης είναι τραβηγμένες από όλες μας και να ευχαριστήσω τις blogger που τις ανταλλάξαμε! 

Και μην ξεχνάς:
Ακολούθησέ με σε FacebookInstagram και Google+, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

12 σχόλια:

  1. Ααα πρέπει να στρωθώ κι εγώ στο γράψιμο!!! Τα θυμάμαι πάλι, πόσο όμορφα περάσαμε! Στην επόμενη συνάντηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να στρωθείς, κυρία μου! :) Τώρα που τα έχεις ακόμη φρέσκα στη μνήμη σου! Ναι στην επόμενη τώρα! Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Μπράβο σας κορίτσια. Για την διάθεση να βρεθείτε, για τα δωράκια που φτιάξατε που σας έδωσαν...αληθινές bloggers όχι αστεία! Τα φιλιά μου σε όλες! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε, Κάλη! Όλα αυτά συνέβαλαν στο ωραίο αυτό αποτέλεσμα που φαίνεται και στις φωτογραφίες, νομίζω! Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Υπέροχη η ιδέα της συνάντησης σας!!Είναι πολύ όμορφο,να συναντιούνται και να γνωρίζονται άνθρωποι που τους ενώνει η ίδια "αγάπη"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρόμαστε που σου άρεσε η ιδέα, Μιμή! Ακριβώς αυτό το συναίσθημα μάς έφερε κοντά!

      Διαγραφή
  4. Αχ Μαρία μου πολύ όμορφη παρουσίαση της συνάντησης... Ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ, Αννούλα μου! Χαίρομαι που σου άρεσε κι ανυπομονώ κι εγώ για την επόμενη συνάντηση! Φιλιά!

      Διαγραφή
  5. Μαράκι,απόλαυσα πολύ την ανάρτηση σου!!!Τα περιέγραψες όλα τόσα όμορφα!!!Αναμένουμε την επόμενη μας συνάντηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, σ' ευχαριστώ πολύ! Αυτό ήθελα να πετύχω γράφοντάς την, να μείνουν δηλαδή τα συναισθήματα αποτυπωμένα, για να μας θυμίζουν τις ωραίες στιγμές της συνάντησης! Φιλιά!

      Διαγραφή