24 Ιανουαρίου 2017

L'Oreal Pure Clay Detox Mask: Review

Πριν λίγο καιρό σού μίλησα για το τεστ επιδερμίδας του skinexpert.gr και τα αποτελέσματα που έδειξε για τη δική μου επιδερμίδα. Σήμερα σε αναλυτικό review θα μάθεις τα πάντα για ένα από τα προϊόντα που μου υπέδειξε το τεστ, την L'Oreal Pure Clay Detox Mask!


Η Pure Clay Detox Mask της L'Oreal Paris είναι μία από τις τρεις νέες μάσκες προσώπου Pure Clay Masks με φυσική άργιλο. Οι μάσκες αυτές μπορούν να εφαρμοστούν είτε μόνες τους είτε ταυτόχρονα σε διαφορετικά σημεία του προσώπου ακολουθώντας το απόλυτο trend που ακούει στο όνομα multimasking


Σύμφωνα λοιπόν με το τεστ επιδερμίδας του skinexpert.gr η μάσκα που ταιριάζει στη δική μου επιδερμίδα είναι η Pure Clay Detox Mask με ενεργό άνθρακα. Η σύνθεσή της περιλαμβάνει έναν συνδυασμό 3 ειδών αργίλου και ενεργού άνθρακα για να προσφέρει βαθύ καθαρισμό και λάμψη. Ειδικότερα περιέχει: Καθαρή άργιλο (καολίνης) με υψηλή συγκέντρωση πυριτικού άλατος, η οποία απορροφά τους ρύπους και το περιττό σμήγμα / Άργιλο Μοντμοριλολονίτης πολύ πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία με δράση κατά των ατελειών / Μαροκινή Άργιλο Ghassoul με υψηλή συγκέντρωση ιχνοστοιχείων, η οποία συμβάλει στον καθαρισμό της επιδερμίδας. Η συγκεκριμένη μάσκα είναι ιδανική για λιπαρές ή μικτές επιδερμίδες με τάση για μαύρα στίγματα ή για περιοχές του προσώπου που παρουσιάζουν συχνά τέτοια χαρακτηριστικά, όπως το πιγούνι ή η μύτη. Έχει κρεμώδη υφή, απλώνεται εύκολα με τα δάχτυλα ή με πινέλο, ενώ καθώς στεγνώνει προκαλεί μια αίσθηση τραβήγματος και μετατρέπεται από σκούρα γκρι σε ανοιχτή γκρι. Χρησιμοποιείται 2-3 φορές την εβδομάδα και κάνει σταδιακά την επιδερμίδα να ακτινοβολεί από φρεσκάδα και λάμψη, καθώς απομακρύνει ρύπους και νεκρά κύτταρα. Επίσης αποτοξινώνει το δέρμα αφήνοντάς το καθαρό και πλήρως απαλλαγμένο από λιπαρότητα, ενώ το μοναδικό του άρωμα δροσιάς και αναζωογόνησης φτιάχνει ταυτόχρονα και τη διάθεση! 


Tip: Έρχεται σε πολυτελή γυάλινη συσκευασία των 50ml με εσωτερικό κάλυμμα για να παραμένει καθαρή και να επιτρέπει πιο εύκολη μετακίνηση! 



Μπες στο skinexpert.gr, κάνε το τεστ επιδερμίδας, ανακάλυψε ποια μάσκα ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες και απόκτησέ την με το κουπόνι έκπτωσης! 

2 σχόλια: