20 Ιανουαρίου 2017

Θηλυκό Ημερολόγιο "The Feminine Days 2017" by Feminine Boudoir

Υπάρχει αλήθεια πιο όμορφος τρόπος για να αρχίσεις τη νέα χρονιά από το Θηλυκό Ημερολόγιο "The Feminine Days 2017" by Feminine Boudoir;   


Αυτό ακριβώς σκέφτηκα, όταν κράτησα στα χέρια μου το limited edition ημερολόγιο-ατζέντα-planner που κυκλοφορεί για 2η συνεχόμενη χρονιά από την Κλαίρη Βενούκα και το Feminine Boudoir! Φέτος μάλιστα φέρει το όνομα The Feminine Days και έχει φτιαχτεί με αγάπη αποκλειστικά από Έλληνες δημιουργούς!


Διαθέτει σκληρό πουά εξώφυλλο με ενσωματωμένο λάστιχο για να συγκρατεί τυχόν σημειώσεις και να αποτρέπει αδιάκριτα βλέμματα, ενώ έχει και υφασμάτινο σελιδοδείκτη για να θυμάσαι ακριβώς πού βρίσκεσαι. Αυτό όμως που το κάνει τόσο ιδιαίτερο και ξεχωριστό και συνάμα τόσο θηλυκό είναι η εκτύπωση με χρυσοτυπία που διατρέχει το εξωτερικό του αλλά και το εσωτερικό του σε κάθε σελίδα για να βγάλεις τη βασίλισσα που κρύβεις μέσα σου! Είναι διαστάσεων 19Χ24 εκ. και έχει 186 σελίδες, οι οποίες περιλαμβάνουν ετήσιο ημερολόγιο, εβδομαδιαία και μηνιαία planner, εορτολόγιο, διεθνείς ημέρες, φάσεις του φεγγαριού, άπλετο χώρο για σημειώσεις, εμπνευστικές φράσεις για κάθε μήνα, πολλές συμβουλές γυναικείας φύσεως και εργαλεία στρατηγικής οργάνωσης των στόχων σου για όλη τη χρονιά! 



Το Feminine Boudoir λοιπόν και το θηλυκό ημερολόγιο The Feminine Days 2017 είναι δίπλα στις γυναίκες, είναι για κάθε γυναίκα, είναι για σένα! Θα γεμίσει τις θηλυκές μέρες σου με αισιοδοξία, ενέργεια, δημιουργικότητα και πάνω από όλα θετική σκέψη! 



Με λίγα λόγια το ημερολόγιο The Feminine Days θα γίνει ο πιο πιστός σου σύντροφος για το 2017! Θα το βρεις στο e-shop jam jar ή θα το λάβεις με το πακέτο του ειδικού σεμιναρίου New Year - New Start 2017 του Inspired For Life (IFL), που προσφέρει ένα δυνατό ξεκίνημα για γυναίκες που θέλουν να νιώθουν δυνατές και όμορφες μέσα και έξω!

*Pr sample. Βλέπε το disclaimer!

4 σχόλια: