6 Οκτωβρίου 2016

Μετά το καλοκαίρι τι κάνω για το #πρόσωπό μου;

Σε συνέχεια με προηγούμενη ανάρτηση και πάντα μιλώντας για το θέμα "Μετά το καλοκαίρι τι κάνω για το σώμα, το πρόσωπο, τα μαλλιά μου;" σειρά έχει το κομμάτι skin care ή αλλιώς περιποίηση προσώπου με μια πρόταση από το ηλεκτρονικό φαρμακείο DVcare.euιδίως αν το παράκανες με την έκθεση στον ήλιο!


Λένε ότι το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης της ψυχής, οπότε πρέπει να το αγαπάς και να το φροντίζεις με τα κατάλληλα για τον τύπο της επιδερμίδας σου προϊόντα και τις τυχόν ιδιαίτερες ανάγκες της για να νιώθεις όμορφα κυρίως εσύ! Επίσης λένε ότι μετά την ηλικία των 25 τα κύτταρα ανανεώνονται με όλο και πιο αργό ρυθμό λόγω της σταδιακής μείωσης στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, τους στυλοβάτες δηλαδή του δέρματος, άρα  ένα boost ενυδάτωσης θεωρείται τουλάχιστον απαραίτητο! Μετά δε τα 30-35 επιβάλλεται να εντάξεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα περιποίησης λέξεις, όπως αντιγήρανσηαναδόμησηεπανόρθωση, λέξεις που στο άκουσμά τους και μόνο πιθανόν "τρομοκρατείσαι" κι ας έχεις ήδη εντοπίσει τις πρώτες λεπτές γραμμές ή και ρυτίδες! Κι αυτό γιατί κατά βάθος, όσο χρόνια κι αν περάσουν, πάντα θα νιώθεις το μικρό κοριτσάκι του μπαμπά, το κοριτσάκι που αρνείται πεισματικά να μεγαλώσει και δεν το αφορά η έννοια αντιγήρανση. Αν όμως έχεις υπερβολικά ξηρή επιδερμίδα, που υποφέρει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και όλο τον χρόνο από αφυδάτωση και θαμπάδα, τότε χρειάζεσαι οπωσδήποτε ενισχυμένη ενυδάτωση και αντιγηραντική παράλληλα προστασία ακόμη και πριν τα 30-35, για να αποτρέψεις τον σχηματισμό βαθύτερων ρυτίδων!


Η Filorga Time-Filler: Absolute Wrinkle Corrective Cream είναι μια κρέμα προσώπου απόλυτης επιδιόρθωσης ρυτίδων και θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο απέναντι στη μάχη κατά των ρυτίδων και στην υπερβολική ξηρότητα που προκλήθηκε από την καλοκαιρινή ηλιοφάνεια! Αν και η δική σου επιδερμίδα αφυδατώνεται έντονα από τις καιρικές συνθήκες και κυρίως το καλοκαίρι, αντιδρά στον ήλιο -ακόμη και με χρήση αντηλιακής- με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μικρές ρυτίδες, ξεφλούδισμα και αίσθηση τραβήγματος, τότε μάλλον καταλαβαίνεις τι εννοώ! Η Filorga Time-Filler έχει υφή κρέμας-τζελ, απλώνεται εύκολα με ανοδικές κινήσεις κάνοντας ελαφρύ μασάζ, μέχρι να απορροφηθεί τελείως, ενώ απαιτείται μικρή ποσότητα κάθε φορά χάρη στην πολύ συμπυκνωμένη σύνθεση της. Απαλύνει άμεσα την επιδερμίδα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή αφήνοντας βελούδινη υφή, δροσερή αίσθηση και λάμψη υγείας, χωρίς να γυαλίζει ή να προκαλεί περιττή λιπαρότητα, ενώ στα συν της το πολύ διακριτικό της άρωμα!  Είναι λοιπόν κατάλληλη για κανονική / ξηρή επιδερμίδα 30+, αλλά και για όλους τους τύπους δέρματος που παρουσιάζουν σημάδια αφυδάτωσης μετά το καλοκαίρι. 




Διαθέτει τριπλή φόρμουλα δράσης έναντι σε ρυτίδες λόγω μυϊκής συστολής (με τριπεπτίδιο botox-like που μειώνει τις μυϊκές συσπάσεις και συσφίγγει το δέρμα), ρυτίδες λόγω χαλάρωσης του δέρματος (με ισχυρό πεπτίδιο σε συνδυασμό με το NCTF που ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και υαουλορονικού οξέως, και συστατικό απολέπισης για λείανση των ατελειών) και ρυτίδες λόγω ξηρότητας (με υαλουρονικό οξύ εγκλωβισμένο μέσα σε κάψουλα για βαθύτερη απορρόφηση και ορατά αποτελέσματα γεμίσματος)! Ισχυρίζεται δε ότι με χρήση μόλις 3 ημερών μειώνονται οι λεπτές γραμμές, ενώ σε 28 ημέρες μειώνονται όλοι οι τύποι ρυτίδων! Με δυο λόγια πρόκειται για κρέμα - ελιξήριο και η επιδερμίδα σου ειλικρινά θα σε ευγνωμονεί! Εσύ, θα δεχτείς το #challenge;

Tip: πολυτελής γυάλινη ματ συσκευασία 50ml με εργονομικό κάλυμμα που ανοίγει με μισή μόλις στροφή!

Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση ή συμβουλή σχετικά με την αντιγήρανση μη διστάσεις να επισκεφτείς το site του ηλεκτρονικού φαρμακείου DVcare.eu ή να καλέσεις στο 210-8078617! Η ειδική σύμβουλος ομορφιάς είναι πρόθυμη να σε εξυπηρετήσει!


Η εταιρία Filorga είναι γαλλική μετρώντας ήδη σχεδόν 4 δεκαετίες, από το 1978. Αποτελεί την πρώτη εταιρία που προέρχεται από την αισθητική ιατρική και εξειδικεύεται στην καλλυντική μεσοθεραπεία δημιουργώντας προϊόντα περιποίησης που εξάγει σε 54 χώρες! Ως πρωτοπόρος λοιπόν στις κυτταρικές θεραπείες αντιγήρανσης δημιουργεί και ενέσιμα φαρμακευτικά προϊόντα που αποθεώνονται από διάσημους ειδικούς της ιατρικής και αισθητικής χειρουργικής!  


Αν βέβαια η επιδερμίδα σου έχει διαφορετικές ανάγκες και η κρέμα αυτή δεν απευθύνεται σε σένα, τότε μπορείς να εκμεταλλευτείς την προσφορά που τρέχει αυτήν την περίοδο στο ηλεκτρονικό φαρμακείο DVcare.eu με κουπόνι 5% επιπλέον έκπτωσης στα προϊόντα ενυδάτωσης προσώπου, βάζοντας τον κωδικό HYDRA5 κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου!

Μείνε συντονισμένη εδώ! Θα επανέλθω πολύ σύντομα με πρόταση για τόνωση μαλλιών!

*Pr sample. Βλέπε το disclaimer. 

2 σχόλια: