22 Σεπτεμβρίου 2016

Μετά το καλοκαίρι τι κάνω για το #σώμα μου;

Το καλοκαίρι ρίχνει σιγά σιγά αυλαία αφήνοντας όμως πίσω του εμφανή σημάδια από την έκθεση στον ήλιο και τις απανωτές βουτιές στη θάλασσα ή στην πισίνα! Και τότε επιστρέφει το αγωνιώδες και βασανιστικό ερώτημα: "Μετά το καλοκαίρι τι κάνω για το σώμα, το πρόσωπο, τα μαλλιά μου;". Μην ανησυχείς όμως! Με το ηλεκτρονικό φαρμακείο DVcare.eu ετοιμάσαμε πλάνο διάσωσης προτείνοντας τα ιδανικά προϊόντα για ενυδάτωση, αναδόμηση και τόνωση από μεγάλα brand από τον χώρο του φαρμακείου! 


Αυτό που προέχει σε πρώτη φάση αμέσως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είναι η αποτοξίνωση και η ενυδάτωση σώματος, καθώς το δέρμα είναι το μεγαλύτερο σε έκταση όργανο του ανθρώπινου οργανισμού, οπότε έχει δεχτεί περισσότερη ηλιακή ακτινοβολία! Αν βέβαια ήσουν καλό κορίτσι και φορούσες αντηλιακό με μεγάλο δείκτη προστασίας ευλαβικα πριν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο, το σώμα σου ειλικρινά θα σε ευγνωμονεί! Διαφορετικά είμαι στη δυσάρεστη θέση να σου πω ότι χρειάζεσαι άμεσα εντατική φροντίδα για ενυδάτωση, θρέψη και επανόρθωση, προκειμένου να επαναφέρεις την επιδερμίδα σου στην προ διακοπών κατάσταση -μπορείς άνετα να το πεις και "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων"- αλλά και να παρατείνεις το μαύρισμά σου! 


Η Caudalie Nourising Body Lotion είναι ένας πρώτης τάξεως σύμμαχος στην προσπάθεια σου για "ολική" επαναφορά μετά το καλοκαίρι, καθώς είναι ιδανική για χρήση μετά την ηλιοθεραπεία! Ως γαλάκτωμα σώματος απλώνεται πανεύκολα, απορροφάται μέσα σε λίγη ώρα ενυδατώνοντας σε βάθος και σε τόσο ικανοποιητικό βαθμό που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα για body lotion! Παράλληλα απαλύνει την επιδερμίδα δίνοντας λάμψη και σφριγηλότητα, μάλιστα θα έλεγα ότι θυμίζει κάπως υφή ξηρού λαδιού, ενώ έχει ευχάριστο και διακριτικό αναζωογονητικό άρωμα, και το κυριότερο είναι ότι δεν κολλάει, οπότε μπορείς να την εφαρμόσεις και να ντυθείς μετά από λίγο! 


Έχει αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση προσφέροντας +70% ενυδάτωση μετά από μόλις μία ώρα και 100% αίσθηση καταπράυνσης, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει τη μικροκυκλοφορία και καθυστερεί την πρόωρη γήρανση, που προκαλείται από την αλόγιστη έκθεση στον ήλιο και τη δημιουργία ελεύθερων ριζών! Στη σύνθεσή της περιέχει ενυδατικούς δραστικούς παράγοντες, αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες σταφυλιού, έλαιο σταφυλιού και αποσυμφορητικό γκίνκο μπιλόμπα. Θα τη λατρέψεις όμως και για λόγους οικολογικής συνείδησης: Συστατικά 93% φυσικής προέλευσης, συσκευασία από πλαστικό φυτικής προέλευσης και το κυριότερο 0% paraben / phenoxyethanol / pthalate / mineral oil / sodium lauryl sulfate, αλλά και cruelty free και χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης! 

Tip: Εύχρηστη συσκευασία 400ml με dispenser για εξοικονόμηση προϊόντος! 

Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση ή συμβουλή σχετικά με την ενυδάτωση σώματος μη διστάσεις να επισκεφτείς το site του ηλεκτρονικού φαρμακείου DVcare.eu ή να καλέσεις στο 210-8078617! Η ειδική σύμβουλος ομορφιάς είναι πρόθυμη να σε εξυπηρετήσει!



Αν και βέβαια δεν έχω δοκιμάσει ακόμη αρκετά προϊόντα από την Caudalieδηλώνω ήδη ενθουσιασμένη, τόσο με την ποιότητα όσο και με τη γενικότερη "πράσινη" φιλοσοφία της εταιρίας συν με το ότι δεν κάνει δοκιμές σε ζώα!  Δε σου κρύβω μάλιστα ότι από την πρώτη στιγμή είχα απορία τι σημαίνει το όνομά της! 

CAUDALIE
 ουσ. θηλ. [kodali] (οινολογικός όρος)

Μονάδα μέτρησης του χρόνου διατήρησης των αρωμάτων του κρασιού στο στόμα μετά τη γευσιγνωσία.

 Ένα δευτερόλεπτο διατήρησης ισούται με ένα caudalie.



Η ιστορία λοιπόν της Caudalie ξεκινά το 1995 αντλώντας έμπνευση από τους αμπελώνες του Château Smith Haut Lafitte στο Μπορντό της Γαλλίας. Εκεί το ζεύγος Mathilde & Bertrand Thomas, παράλληλα με την παραγωγή κρασιών, συλλαμβάνει την ιδέα να αξιοποιήσει τις πολύτιμες αντιοξειδωτικές ιδιότητες που εντοπίζονται στις πολυφαινόλες του αμπελιού και σταφυλιού φιλοδοξώντας να δημιουργήσει μια σειρά φυσικών καλλυντικών. Κι ενώ στην αρχή επρόκειτο για μια μικρή επιχείρηση, σύντομα ανακαλύφθηκε η αντιγηραντική δράση της ρεσβερατρόλης του αμπελιού, ουσίας δηλαδή που συνθέτει το ίδιο το αμπέλι για φυσική προστασία και αναγέννηση, οπότε η επιτυχία ήταν δεδομένη! Σήμερα το γαλλικό brand, με κατοχυρωμένες πατέντες και με έμβλημά του το σταφύλι, έχει καταφέρει να κοσμεί τα ράφια των φαρμακείων πολλών χωρών, ενώ από το 1999 δημιουργήθηκαν τα Spa Vinothérapie, που επεκτείνονται σε όλο τον κόσμο ως must εμπειρία για πιο "ψαγμένους" πελάτες! Οι δε ηθικές δεσμεύσεις τους για σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον και η ενεργός συμμετοχή τους στο πρόγραμμα "1% for the Planet" αποτελούν εγγύηση για το μέλλον!

Spa Vinothérapie
via

Μείνε συντονισμένη εδώ! Θα επανέλθω πολύ σύντομα με δυναμικές προτάσεις για αναδόμηση προσώπου και τόνωση μαλλιών!


*Pr sample. Βλέπε το disclaimer. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου