4 Ιουλίου 2016

Lange Paris Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF30+: review

Η Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF30+ από την Lange Paris είναι ένα από εκείνα τα καθημερινά summer beauty item που θέλεις οπωσδήποτε να έχεις στο νεσεσέρ σου τόσο για τη χρηστικότητα όσο και για την εμφάνιση! Τι θα έλεγες λοιπόν για ένα review; 


Με την πρώτη ματιά ερωτεύτηκα το packaging σε άκρως καλοκαιρινή κοραλί απόχρωση που σε βάζει απευθείας σε mood διακοπών! Είναι ίσως ό,τι πιο κομψό έχω συναντήσει ποτέ σε αντηλιακό: πλακέ συσκευασία με προσεγμένο ασημί καπάκι που δίνει έναν τόνο πολυτέλειας!


Έχει όμως και συνέχεια... Ελαφριά υφή γαλακτώματος που απλώνεται ομοιόμορφα και απορροφάται εξίσου εύκολα, χωρίς να αφήνει αντιαισθητικά λευκά σημαδάκια και αίσθηση λιπαρότητας! Το πιο υπέροχο όμως είναι ότι ενυδατώνει και απαλύνει αρκετά την επιδερμίδα, ακόμη και χωρίς να έχεις εφαρμόσει πριν ενυδατική κρέμα ημέρας! Άρα είναι μια πρώτης τάξεως επιλογή για τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού που θέλεις ένα προϊόν για όλα, το οποίο να σου προσφέρει ενυδάτωση & προστασία. Μάλιστα στη δική μου -κανονική προς ξηρή- επιδερμίδα λειτουργεί και ως βάση για το μακιγιάζ! 


Πλούσιο σε φυτικά εκχυλίσματα, όπως αλόη βέρα, αμαμηλίδα, καμέλια, αγγούρι, βούτυρο καριτέ/shea butter. αλλά και βιταμίνες Β, Ε και F, προσφέρει προστασία από την UVA και UVB ακτινοβολία, ενώ παράλληλα προφυλάσσει από την πρόωρη γήρανση και τις ελεύθερες ρίζες διατηρώντας την ομορφιά μιας νεανικής επιδερμίδας. Τέλος έχει ελαφρύ και αναζωογονητικό άρωμα και έρχεται σε συσκευασία των 50ml, ενώ είναι paraben free, οπότε να ένας λόγος παραπάνω για να την αποκτήσεις! Η Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF30+ της Lange Paris έχει κερδίσει λοιπόν επάξια μια θέση στο καλοκαιρινό μου νεσεσέρ!

(Βαθμολογία: 10/10)

*PR Sample. Βλέπε το disclaimer. 

Θα τη βρεις  στο e-shop της εταιρίας, στα ηλεκτρονικά φαρμακεία pharmacytop.gr και DVcare, καθώς και σε επιλεγμένα φυσικά φαρμακεία της Αττικής, τα οποία μπορείς να βρεις εδώ.

Δείτε επίσης Review: Lange Paris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου