12 Ιουλίου 2016

CND Flirtation Vinylux Weekly Polish: review

Η νέα συλλογή βερνικιών Flirtation της σειράς Vinylux Weekly Polish από το αμερικανικό brand CND φλερτάρει ανοιχτά το καλοκαίρι! 


8 νέες απολαυστικές, παστέλ αλλά και φωτεινές αποχρώσεις περιλαμβάνονται στη συλλογή Flirtation Vinylux Weekly Polish, ενώ οι κρεμώδεις υφές τους αντλούν την έμπνευσή τους από δαντέλα και κεντήματα. Διακριτικά αλλά ταυτόχρονα και τολμηρά χρώματα ξεσηκώνουν τις αισθήσεις και υπόσχονται να μετατρέψουν τα άκρα σου στο πιο σαγηνευτικό μέρος του σώματός σου για ατελείωτο φλερτ! Και το σημαντικότερο: με σύνθεση "7-free", δηλαδή χωρίς formaldehyde, toluene, DBP, formaldehyde resin, camphor, xylene ή MEK! 


Nail style με αποχρώσεις της συλλογής Flirtation Vinylux Weekly Polish

Είχα τη χαρά να δοκιμάσω 2 από τις καινούριες αποχρώσεις καθώς και το Weekly Top CoatΣήμερα λοιπόν σου έχω review!


Συγκεκριμένα δοκίμασα τις αποχρώσεις "Pink Pursuit" #215 και "Αqua-Intance" #220 που θα τολμούσα άνετα να τις συνδυάσω ακόμη και σε γαλλικό με χρώμα. 


Το "Pink Pursuit" #215 είναι ένα παστέλ dusty ροζ που θυμίζει και λίγο σομόν, που το αγαπώ. Είναι ιδανικό για καθημερινές εμφανίσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ και αναδεικνύει τα μαυρισμένα άκρα που (θέλεις να) έχεις! Με δύο στρώσεις έχεις εκπληκτική απόδοση χρώματος και πλήρη κάλυψη, ενώ ήδη ψάχνεις το ρούχο με το οποίο θα το σετάρεις! 


Το "Αqua-Intance" #220 είναι μια πιο ζωηρή απόχρωση που αμφιταλαντεύεται μεταξύ τυρκουάζ και πετρόλ και κλείνει μέσα του τον ορισμό του καλοκαιριού! Θα συνοδεύσει ιδανικά τις μέρες των διακοπών σου αλλά και τις βόλτες σου στην πόλη. Ακόμη και μία στρώση είναι αρκετή, όμως με δύο πετυχαίνεις πιο σούπερ αποτέλεσμα! Το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή!


Και οι δύο αποχρώσεις διατηρήθηκαν αναλλοίωτες μέχρι και μία εβδομάδα, χάρη βέβαια και στο Weekly Top Coat, που κλειδώνει το χρώμα πάνω στην επιφάνεια του νυχιού και εμποδίζει τις φθορές, ενώ το φαρδύ βουρτσάκι του διευκολύνει την εφαρμογή! Τα βερνίκια Flirtation Vinylux Weekly Polish έχουν πλακέ συσκευασία με βουρτσάκι μετρίου πάχους και ποσότητα 15ml, ενώ περιέχουν και μεταλλικές μπίλιες για πιο εύκολη ανάμιξη αλλά και για να μη ξηραίνονται.

Η κορυφαία εταιρία CND, μέλος του ομίλου Revlon Professional, μετρά ήδη 36 χρόνια ενεργής παρουσίας στον χώρο εξάγοντας τα προϊόντα της σε 65 χώρες, ενώ εκπροσωπείται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Creative Group από το 2000. Επιπλέον με συμμετοχή στις εβδομάδες μόδας δημιουργεί το προσωπικό της στυλ χαράσσοντας κάθε φορά νέα μόδα!

Όλα τα βερνίκια της CND διατίθενται μέσω τou creativegroup.gr, που διανέμει πάνω από 2.000 επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης νυχιών, μαλλιών και μακιγιάζ, καθώς και σε επιλεγμένους χώρους (κομμωτήρια, beauty salon κλπ.).

*PR sample. Βλέπε το disclaimer.

Μείνε συντονισμένη, γιατί σου ετοιμάζω εκπλήξεις! 

2 σχόλια: