27 Ιουνίου 2016

Macrovita summer essentials: review

Η ελληνική εταιρία Macrovita γνωρίζει καλά το τρίπτυχο: καλοκαίρι-ήλιος-θάλασσα και φροντίζει για τη σμιλευμένη εμφάνιση, την αντηλιακή προστασία και την αίσθηση φρεσκάδας που αναζητάς αυτήν την εποχή. Πρόσφατα δοκίμασα τρία summer essentials προϊόντα και θέλω να μοιραστώ μαζί σου τις εντυπώσεις μου! 




To Αδυνατιστικό λάδι μασάζ περιέχει 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως έλαιο αβοκάντο, πλαγκτόν, βιταμίνη Ε, έλαιο τζοτζόμπα, λάδι ελιάς, σογιέλαιο και ηλιέλαιο, ενώ είναι απαλλαγμένο από παραφινέλαιο, βαζελίνη, προπυλενογλυκόλη, σιλικόνη και paraben. Ισχυρίζεται ότι ενεργοποιεί τη λιπόλυση για σταδιακή μείωση του όγκου του σώματος και βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, που ταλαιπωρεί όλες σχεδόν τις γυναίκες, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ελαστικότητα και σφριγηλότητα στην επιδερμίδα! Tip: η χρήση του πριν από άλλα προϊόντα αδυνατίσματος αυξάνει την αποτελεσματικότητά τους. Το εφαρμόζεις καθημερινά σε στεγνό και καθαρό δέρμα κάνοντας μασάζ, μέχρι να απορροφηθεί και ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική. Όσον καιρό το χρησιμοποιώ σε επίμαχα σημεία, όπως μηρούς και περιφέρεια, βλέπω ορατή διαφορά, ενώ έχει ευχάριστο και διακριτικό άρωμα που σου φτιάχνει τη διάθεση!

(βαθμολογία: 9/10)



Η Αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF50 περιέχει αλόη, πανθενόλη (προβιταμίνη Β5), λάδι ελιάς, ηλιέλαιο, κόκκινο σταφύλι, μαύρη βρώμη, έλαιο τζοτζόμπα και βιταμίνη Ε, χωρίς παραφινέλαιο, βαζελίνη και paraben. Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος, μειώνει στο ελάχιστο τον κίνδυνο πρόκλησης εγκαυμάτων, αφυδάτωσης ή πρόωρης γήρανσης και απαλύνει το δέρμα, χαρίζοντάς του βελούδινη αίσθηση. Είναι αρκετά λεπτόρρεστη παρά τον υψηλό δείκτη προστασίας και απλώνεται εύκολα, χωρίς να αφήνει περιττή λιπαρότητα. Θα τη λατρέψεις, αν σου αρέσει το άρωμα της βρεφικής πούδρας, γιατί αυτό ακριβώς μου θυμίζει! Tip: αν έχεις κανονική προς ξηρή επιδερμίδα, όπως εγώ, θα πρότεινα να την εφαρμόζεις σε καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα για να μην αφήνει άσπρα σημαδάκια (λόγω του υψηλού SPF).

(βαθμολογία: 8/10)


Ο Φυσικός αποσμητικός κρύσταλος roll-on herbal με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης, εκχύλισμα χαμομηλιού, και χωρίς aluminum chlorohydrate και paraben, προσφέρει φυσική προστασία κατά των δυσάρεστων οσμών του σώματος, εμποδίζοντας παράλληλα την ανάπτυξη των μικροοργανισμών που ευθύνονται για τη δημιουργία τους. Επιτρέπει δηλαδή τη φυσιολογική διαδικασία της εφίδρωσης, ενώ δίνει αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας για 24 ώρες. Ήθελα εδώ και καιρό να δοκιμάσω αποσμητικό με φυσικό κρύσταλλο και απαλλαγμένο από αλουμίνιο και νομίζω ότι έχω βρει το ιδανικό! Μάλιστα το έχω τεστάρει έναν ολόκληρο μήνα ακόμη και σε συνθήκες καύσωνα και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη! Σου το προτείνω λοιπόν ανεπιφύλακτα! Επιπλέον λατρεύω το δροσερό και διακριτικό του άρωμα βοτάνων, ενώ στα συν του η ποσότητα των 75ml!

(βαθμολογία: 10/10)


*PR samples. Βλέπε το disclaimer.

Αναζήτησε τα προϊόντα Macrovita σε φυσικά και online φαρμακεία και στο Carelab by Attica
Καλές βουτιές!

Δείτε επίσης:  
Macrovita: review 

2 σχόλια:

  1. Πολύ χαίρομαι όταν Ελληνικές εταιρίες βγάζουν τόσο καλά προϊόντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό! Καλό είναι να στηρίζουμε ελληνικές εταιρίες! Ευχαριστώ για το σχόλιο!

      Διαγραφή