28 Μαρτίου 2016

Bomb Cosmetics Little Hotties: review

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα σε μια βόλτα μου στα καταστήματα, προκειμένου να επιλέξω μερικά δώρα, βρήκα τυχαία σε ένα φαρμακείο της περιοχής μου προϊόντα από Bomb Cosmetics! Ενθουσιάστηκα αμέσως, μια και δεν είχε τύχει ποτέ στο παρελθόν να δοκιμάσω κάτι από το συγκεκριμένο αγγλικό brand!


Κάποια στιγμή το μάτι μου έπεσε πάνω σε ένα σταντ με μικρά αρωματικά κεράκια χώρου -συμπυκνωμένα αιθέρια έλαια, τα Little Hotties! Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα κάτι τέτοιο, οπότε ήταν αδύνατον να αντισταθώ.

via

Μετά από αρκετή δυσκολία επέλεξα 10 διαφορετικά αρώματα από το candle bar με τα Little Hotties (συν ένα ακόμη που μου έδωσαν δώρο από το κατάστημα). Σου τα είχα δείξει και σε σχετικό haul post!



via

Το πιο υπέροχο όμως είναι ότι συνοδεύονται από ειδική συσκευασία! Ένα χάρτινο ανακυκλώσιμο κουτάκι που αναγράφει πάνω του περί τίνος πρόκειται και διαθέτει 2 μικρές οπές στο καπάκι, πιθανόν για να αναδύονται καλύτερα τα αρώματα που επιλέγεις να μπουν στο εσωτερικό του ή αν θέλεις μπορείς να περάσεις μια λεπτή κορδέλα και να στερεώσεις πάνω της καρτούλα με ευχές! Φαντασία να έχεις...


Τα Little Hotties λειτουργούν σε συσκευή καύσης με ρεσώ, ενώ δε χρειάζεται να προσθέσεις νερό, παρά μόνο το αρωματικό ή τα αρωματικά που επιθυμείς! Ναι, μπορείς να κάνεις και συνδυασμούς επιλέγοντας ποια αρώματα θέλεις να έχεις στον χώρο σου κάθε φορά, ανάλογα με τη διάθεση ή τον σκοπό! Εδώ θα βρεις μερικούς προτεινόμενους συνδυασμούς, αν δε θέλεις να πειραματιστείς! Η μέση διάρκεια καύσης ενός αρωματικού είναι πάνω από 132 ώρες ή για αρκετές μέρες με μικρότερη χρήση. Το πιο εκπληκτικό όμως είναι ότι το άρωμα τους δεν ξεθυμαίνει, ακόμη και με επαναλαμβανόμενη καύση!


Τα έχω λατρέψει κυριολεκτικά και δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποιο είναι το αγαπημένο μου! Αν και μεταξύ μας, όταν τα αγόρασα ήταν Χριστούγεννα, οπότε προτίμησα πιο ζεστά αρώματα, όπως Cinnamon, Gingerbread, Chocolate Orange κ.α. αφήνοντας τα Coconut, Lime, Mango, Oceanic Wave κ.α. για το καλοκαίρι! 


Εκτός όμως από καύση μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως αρωματικά χώρου για ντουλάπες και συρτάρια και μερικά, ιδίως τα Lavender, Cinnamon, Geranium, Mint κλπ, ως σκοροαπωθητικά!


Αν μένεις στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, μπορείς να βρεις προϊόντα Bomb Cosmetics κάτ' αποκλειστικότητα στο φαρμακείο του κυρίου Δημητρίου Μπαρμπούτη στην οδό Ε. Βενιζέλου 15.


Είναι vegan, cruelty free, παρασκευάζονται με χειροποίητο τρόπο και κοστίζουν 3€ τα 10 τεμ., 5€ τα 15 τεμ. και 9€ τα 30 τεμ. Ο αρωματισμός χώρου λοιπόν ανεβαίνει επίπεδο χάρη στα Little Hotties by Bomb Cosmetics! Αν δεν τα έχεις ανακαλύψει ακόμη, χάνεις! ♥



Κλείνοντας θέλω να πω ότι ο ενθουσιασμός μου για τα Little Hotties έγινε ακόμη μεγαλύτερος. όταν τα είδα να συμμετέχουν στο πρώτο video της blogger - vlogger Angie Kariofilli, με το οποίο πέρασε στο top 20 του Media Markt Youtube Contest! Τσέκαρε το κανάλι της, κάνει πολύ αξιόλογα πράγματα με προσανατολισμό στα cruelty free προϊόντα ομορφιάς!

*Το post είναι απλώς ενημερωτικό, δεν είναι διαφημιστικό ούτε χορηγούμενο!


2 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ πολύ αγάπη για την αναφορά στο κανάλι μου. Υπέροχη ανάρτηση και φωτογραφίες! Έκανα και εγγραφή για να μαθαίνω νέα σου. Πολλά φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλώ, κοριτσάκι μου! Να είσαι καλά! Θα χαρώ πολύ να τα λέμε κι εδώ! Φιλιά!

      Διαγραφή