11 Ιανουαρίου 2016

15 αγαπημένα του 2015


Έχοντας διανύσει ήδη το πρώτο δεκαήμερο της νέας χρονιάς προσπαθώ να κλείσω τις εκκρεμότητες του 2015 και μία από αυτές είναι τα 15 αγαπημένα!

Πρόκειται αποκλειστικά για προϊόντα που δοκίμασα μέσα στο 2015 για πρώτη φορά, τα περισσότερα από τα οποία μάλιστα ανήκουν σε εταιρίες που δεν είχα ξαναδοκιμάσει στο παρελθόν. Η επιλογή ήταν πραγματικά δύσκολη, αλλά, πίστεψέ με, άξιζε τον κόπο! Ξεκινάμε λοιπόν ευθύς αμέσως!


Προϊόντα για τα μαλλιά

1. Orzene Μπύρας Optimum Oil Repair Σαμπουάν για καταπονημένα & πολύ ξηρά μαλλιά, 400ml
Τα σαμπουάν Orzene μπύρας κυκλοφορούν εδώ και μερικές δεκαετίες, απ' όσο γνωρίζω, αλλά δεν είχε τύχει ποτέ να δοκιμάσω κάποιο στο παρελθόν! Το συγκεκριμένο το είχα συμπεριλάβει και στα αγαπημένα του καλοκαιριού και σου είχα μιλήσει αναλυτικά (εδώ), οπότε δε θα τα επαναλάβω. Θα σου πω απλώς ότι αν δεν το έχεις δοκιμάσει, χάνεις! 

2. Macrovita Olive & Argan Hair Repair Mask, 200ml
Την ελληνική εταιρία Macrovita τη γνωρίζω από τα μετεφηβικά μου χρόνια, από τότε που "κόλλησα" το μικρόβιο της αναζήτησης φυσικών και βιολογικών προϊόντων, αλλά δεν είχα δοκιμάσει πότε κάποιο προϊόν της. Το περασμένο φθινόπωρο δοκίμασα μερικά προϊόντα αυτού του brand και σου ετοιμάζω αναλυτικό review. Από αυτά ξεχώρισα και λάτρεψα τη συγκεκριμένη μάσκα μαλλιών με ελαιόλαδο και argan που ενυδατώνει τα μαλλιά σε βάθος, τα ξεμπλέκει και τους χαρίζει απαλότητα και λάμψη που διαρκεί για μέρες! Χρειάζεται λίγη ποσότητα κάθε φορά και νομίζω ότι η συσκευασία του δε θα αδειάσει ποτέ! Τέλος έχει αρρενωπό και αναζωογονητικό άρωμα!


Προϊόντα για το σώμα

3. Nuxe Huile Prodigieuse OR Ξηρό Λάδι για πρόσωπο, σώμα & μαλλιά, 100ml 

Κι αυτό το προϊόν είχε μπει στα αγαπημένα του καλοκαιριού (εδώ) και μπορείς να δεις εκεί τι είχα γράψει. Η Nuxe είναι ένα γαλλικό brand, το οποίο δοκίμασα για πρώτη φορά με το πολυχρηστικό αυτό ξηρό λάδι που κέρδισε μια θέση δικαίως στην καρδιά μου! 

4. Papoutsanis Olivia Shower Gel, 300ml
Για την επίσης ελληνική εταιρία Papoutsanis δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, νομίζω, καθώς βρίσκεται στα σπίτια μας πολλά χρόνια τώρα! Από τη σειρά Olivia με εκχυλίσματα ελιάς, που δοκίμασα για πρώτη φορά μέσα στο 2015 χάρη σε μια ευγενική κίνηση από την εταιρία, ξεχώρισα και αγάπησα το αφρόλουτρο, για το οποίο μπορείς να δεις αναλυτικό review (εδώ)! 

5. Oliveway Stella Απολεπιστική Κρέμα Σώματος, 200ml 
Ακόμη μία ελληνική εταιρία με φυσικά προϊόντα είναι και η Oliveway, από την οποία είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω αρκετά προϊόντα τους προηγούμενους μήνες. Ένα από τα προϊόντα που ξεχώρισα είναι αυτή η κρέμα απολέπισης με κόκκους από μπαμπού & κακάο και μπορείς να μάθεις τον λόγο στο αναλυτικό review που είχα ετοιμάσει εδώ!

6. Fresh Line Body Splash Ποσειδώνας για αναζωογόνηση & τόνωση, 20ml (travel size) 
Ό,τι κι αν πω για αυτό το προϊόν, θα είναι λίγο! Τα είπα όλα εδώ κι εδώΈρωτας κεραυνοβόλος! Το λάτρεψα με το που το δοκίμασα και πείστηκα για ακόμη μία φορά ότι δεν είναι τυχαίο που η Fresh Line βρίσκεται τόσο ψηλά στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού εντός κι εκτός συνόρων! 

7. Roger & Gallet Rose Hand & Nails Cream, 30ml
Είναι το πρώτο προϊόν που δοκιμάζω από το επίσης γαλλικό brand Roger & Gallet! Πρόκειται για μια κρέμα χεριών και νυχιών με shea butter και εκχύλισμα τριαντάφυλλου και σύνθεση χωρίς paraben. Έχει λεπτόρρευστη υφή που απορροφάται εύκολα μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς να αφήνει περιττή λιπαρότητα, ούτε να κολλάει, ωστόσο νιώθεις ότι έχεις εφαρμόσει κρέμα στα χέρια σου. Αφήνει την επιδερμίδα των χεριών λαμπερή και ενυδατωμένη κι έχει ένα μοναδικό άρωμα, που διαρκεί για αρκετή ώρα και αναζωογονεί τις αισθήσεις θυμίζοντας λιβάδια με ανθισμένα τριαντάφυλλα! Αν και γενικά δε συμπαθώ το άρωμα του τριαντάφυλλου, στη συγκεκριμένη κρέμα παραδόξως μου άρεσε, μια και δε θυμίζει ακριβώς τριαντάφυλλο!

8. Aloe Plus Body Butter Apple & Cinnamon, 50ml
Η επίσης ελληνική εταιρία Aloe Plus μού ήταν άγνωστη μέχρι πρότινος, αλλά με εξέπληξε ευχάριστα μέσα στο 2015 με ένα γενναιόδωρο πακέτο από το οποίο αγάπησα αυτό το βούτυρο σώματος, που κατά τη γνώμη μου μπορεί να φορεθεί όλους τους μήνες του χρόνου κι όχι μόνο χειμώνα! Διάβασε το αναλυτικό review του προϊόντος εδώ.

9. Steamcream, Ενυδατική Κρέμα All-in-one Arles, 75ml 
Η πιο αγαπημένη πολυχρηστική κρέμα παγκοσμίως μπήκε και στα δικά μου αγαπημένα του καλοκαιριού (δε θα μπορούσε διαφορετικά άλλωστε με τόσους ήλιους πάνω στη συλλεκτική συσκευασία της) και τώρα μπαίνει και στα αγαπημένα του 2015! Δες εδώ και εδώ και μάθε αν άξιζε τόσος ντόρος!


Προϊόντα περιποίησης προσώπου

10. Oliveway Κρέμα ματιών για μείωση ρυτίδων, μαύρων κύκλων & δράση ενάντια στις σακούλες (30 ml)
Ένα ακόμη προϊόν που ξεχώρισα και αγάπησα από την Oliveway είναι και η κρέμα ματιών με ελαιόλαδο & βούτυρο καριτέ, για την οποία σε παραπέμπω στο αναλυτικό review μου εδώ

11. La Roche-Posay Eau Micellaire, 400ml
Τη γαλλική εταιρία La Roche-Posay τη γνωρίζω αρκετά χρόνια, αλλά μόλις μέσα στο 2015 δοκίμασα το πρώτο μου προϊόν, που μου πρόσφερε τόσο γενναιόδωρα το ηλεκτρονικό φαρμακείο pharmacy295! Δες εδώ το σχετικό review και μάθε τα πάντα για τα μαγικά νεράκια καθαρισμού, που είναι το απόλυτο beauty trend! 


Προϊόντα μακιγιάζ

12. Golden Rose Color Sensation Lipgloss Νο 120
Και περνάμε ίσως στο πιο αγαπημένο κομμάτι αυτής της ανάρτησης, στο μακιγιάζ! Μέσα στο 2015 είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω δύο προϊόντα που μου έστειλε η Golden Rose - Londessa. Το πρώτο ήταν αυτό το lip gloss από τη νέα σειρά Color Sensation, για το οποίο σου μίλησα αναλυτικά εδώ!

13. Korres Eyeshadow 58 Graphite Grey, 1,8g
Την ελληνική εταιρία Korres τη γνωρίζω από τα πρώτα της βήματα και την εμπιστεύομαι με τα μάτια κλειστά! Το συγκεκριμένο προϊόν το κέρδισα μέσα από ένα giveaway του beautymaniac.gr μαζί με κάποια άλλα προϊόντα μακιγιάζ. Πρόκειται για μια σκιά ματιών με ημιμάτ φινίρισμα και βουτυρώδη υφή που γράφει υπέροχα και διαρκεί για ώρες ακόμη και χωρίς primer. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιδανικά για smokey look με blending, αλλά και ως eyeliner με ένα βρεγμένο λεπτό πινέλο! 

14. Korres Lip Butter Ρόδι Νο3, 6g

Δεύτερο προϊόν από τον Korres που λάτρεψα μέσα στην προηγούμενη χρονιά είναι το βούτυρο χειλιών με γεύση ρόδι στο αγαπημένο μου ροδί χρώμα! Αν και έχω διαβάσει και ακούσει αντιφατικά σχόλια για το προϊόν, ήθελα να κρίνω ιδίοις όμμασι! Έχει πολύ βουτυρώδη υφή που λιώνει, μόλις έρθει σε επαφή με τα χείλη και τα ενυδατώνει για ώρες χωρίς να κολλάει. Χρειάζεται πολύ λίγη ποσότητα, ενώ η χρωματική του απόδοση είναι μέτρια. Αν ωστόσο παρασυρθείς και βάλεις περισσότερο προϊόν, ναι μεν δίνει περισσότερο χρώμα, αλλά μαζεύεται στο εσωτερικό των χειλιών και δε δείχνει όμορφο. Δες το σχετικό unboxing post εδώ.

15. Golden Rose Βερνίκι νυχιών Rich Color Nail Lacquer GR Νο 59
Τέλος ακόμη ένα προϊόν από την Golden Rose - Londessa ήταν αυτό το βερνίκι νυχιών σε αυτήν την τόσο ελκυστική απόχρωση που με συντρόφευσε ιδανικά ολόκληρο το 2015. Δες εδώ το αναλυτικό review και μάθε τα πάντα για αυτό!



Εσύ, ποια προϊόντα δοκίμασες και αγάπησες μέσα στο 2015; Έχουμε κάποια κοινά;

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου, έχουμε κοινό τα βερνίκια απο την Golden Rose σε άλλη απόχρωση όμως. Φιλιά ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή