31 Οκτωβρίου 2015

Ανασκόπηση #Οκτωβρίου 2015



Σε λίγη ώρα ο Οκτώβρης θα είναι πια παρελθόν! Πάμε να δούμε την ανασκόπησή του!

Στις 11 Οκτωβρίου κέρδισα σε ένα διαγωνισμό της σελίδας Το μεγαλείο των τεχνών στο facebook το βιβλίο του Γ. Φιλιππίδη με τον πολύ ευρηματικό τίτλο "Ο Απρίλης στάθηκε αλήτης" από την Άνεμος Εκδοτική! 'Ηρθε στα χέρια μου στις 16 Οκτωβρίου και εκτίμησα ιδιαίτερα το ότι μου έστειλαν μαζί και τον ομώνυμο σελιδοδείκτη και καρτ ποστάλ από το βιβλίο και από προηγούμενα του ίδιου συγγραφέα!


Την επόμενη μέρα, 12 Οκτωβρίου, παρέλαβα ένα πακετάκι με δείγματα από την εταιρία Hydrovit. Θα σου πω περισσότερα, μόλις τα δοκιμάσω.


Στις 13 Οκτωβρίου ανέβηκε ένα review post για τρία προϊόντα που δοκίμασα από την αγαπημένη ελληνική εταιρία Papoutsanis, που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε χρόνια τώρα! Μου τα είχαν στείλει στις αρχές του χρόνου (δες εδώ), αλλά άργησα να τα δοκιμάσω. Κάλλιο αργά παρά ποτέ... 


Στις 17 Οκτωβρίου επίσης κέρδισα σε ένα giveaway που διοργάνωσε η σελίδα Jiubilo Beauty And Art στο facebook ένα Body Milk "Galatea" από την αγαπημένη Fresh Line και ένα χειροποίητο μακραμέ κολιέ και σκουλαρίκια τριανταφυλλάκια που δημιουργεί η πολυτάλαντη φίλη Χαρά Σωτηροπούλου! Τα παρέλαβα πολύ γρήγορα, στις 21 Οκτωβρίου, μαζί με ένα γλυκό μηνυματάκι! 


Επίσης την ίδια μέρα, 21 Οκτωβρίου, παρέλαβα με πολλή χαρά μια πρόσκληση από την εταιρία καλλυντικών Lange για συμμετοχή σε τοπικό Forum & Έκθεση, όμως δυστυχώς δεν μπόρεσα να παραβρεθώ λόγω μιας αδιαθεσίας, αν και το ήθελα πολύ. 


Κι ο μήνας κλείνει με ένα review post που ανέβηκε στις 26 Οκτωβρίου και αφορά το Νερό Καθαρισμού Eau Micellaire από την La Roche-Posay, το οποίο μου έστειλε για δοκιμή το ηλεκτρονικό φαρμακείο pharmacy295! Μάλιστα μπορείς να διεκδικήσεις κι εσύ ένα παίρνοντας μέρος στο giveaway που τρέχει στο blog μου κάνοντας κλικ εδώ!



Μέχρι την επόμενη φορά σε χαιρετώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου