30 Σεπτεμβρίου 2015

Ανασκόπηση #Σεπτεμβρίου 2015


Τελευταία ημέρα του Σεπτεμβρίου και μόλις ξεκινά η ανασκόπηση του μήνα!

Στις 9 Σεπτεμβρίου ανέβηκε ένα unboxing haul post σύγκρισης 2 ηλεκτρονικών φαρμακείων (δες εδώ), του οποίου το αποτέλεσμα άρεσε και σκέφτομαι να το υιοθετήσω και σε άλλες κατηγορίες αναρτήσεων!


Την επόμενη μέρα, 10 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε ένα giveaway με δώρο το δεύτερο βιβλίο της Αθηνάς Πάνου "Cookies" των Εκδόσεων Ψυχογιός, το οποίο λήγει σήμερα το βράδυ! Ακόμη να πάρεις μέρος;


Επίσης την ίδια μέρα ήρθε στα χέρια μου ένα πακέτο με προιόντα προς δοκιμή από την εταιρία ελληνική Macrovita! Είναι η πρώτη φορά που θα δοκιμάσω κάτι από αυτήν την εταιρία και σύντομα θα σου πω τη γνώμη μου για το καθένα! Για την ώρα θα σου πω μόνο ότι το σαμπουάν μυρίζει θεϊκά! 


Την επόμενη μέρα, 11 Σεπτεμβρίου κέρδισα ένα σετ Smokey eyes από τον Korres σε ένα giveaway του Beautymaniac.gr της γλυκύτατης Λίλας, το οποίο παρέλαβα μερικές μέρες αργότερα μέσα σε ένα πολύ χαριτωμένο κερασένιο δεματάκι! Ευχαριστώ πολύ και πάλι!


Στις 14 Σεπτεμβρίου κέρδισα σε ένα giveaway του Happyparenting.gr ένα διασκεδαστικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους του Αντώνη Παπαθεοδούλου, με τον αινιγματικό τίτλο "Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;" από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος! Χωρίς δεύτερη σκέψη το έκανα δώρο στην αδερφή μου, που λατρεύει τις γάτες! 


Την επόμενη, στις 15 Σεπτεμβρίου παρέλαβα για review ένα προϊόν-έκπληξη, που θα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις κι εσύ μέσα από giveaway τον Οκτώβρη! Δε θα σου πω πολλά, θα σου πω μόνο ότι είναι από μια γαλλική εταιρία, που σέβεται τις ευαισθησίες σου! Μείνε συντονισμένη εδώ και δε θα χάσεις!

Πηγή / Source

Τέλος στις 26 Σεπτεμβρίου κατάφερα επιτέλους να ετοιμάσω μια ανάρτηση με τα αγαπημένα μου για το Καλοκαίρι 2015 (δες εδώ)! 


Αυτή ήταν η ανασκόπηση Σεπτεμβρίου! Μέχρι την επόμενη σού στέλνω τα φιλιά μου και τις ευχές μου για καλό φθινόπωρο!

2 σχόλια: