26 Σεπτεμβρίου 2015

Αγαπημένα #καλοκαιριού 2015

Λίγο πριν το καλοκαίρι μάς αποχαιρετίσει οριστικά και δώσει τη θέση του στη νέα εποχή, σου δείχνω τα δικά μου αγαπημένα για τους 3 προηγούμενους μήνες!




Orzene Μπύρας Optimum Oil Repair Σαμπουάν για καταπονημένα & πολύ ξηρά μαλλιά, 400ml 
Για το συγκεκριμένο σαμπουάν είχα ακούσει τα καλύτερα και με το που το δοκίμασα "κόλλησα" κι εγώ! Κάνει πολύ αφρό, καθαρίζει τέλεια τα μαλλιά και τα ενυδατώνει σε βάθος, χωρίς να τα βαραίνει, αν και τα δικά μου μαλλιά είναι φυσικά σγουρά με κανονική προς ξηρή τρίχα. Αφήνει τα μαλλιά απαλά και λαμπερά και δε χρειάζεται πάντα μαλακτική κρέμα τουλάχιστον για τα δικά μου μαλλιά! Η συσκευασία του έχει τελειώσει (δυστυχώς), αλλά οπωσδήποτε θα το αγοράσω πάλι, μόλις αδειάσω κάποια άλλα σαμπουάν που περιμένουν υπομονετικά!


(βαθμολογία: 10/10)


Solene Suncare Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου κατά των κηλίδων SPF50, 50ml 
Πρόκειται για μια αντηλιακή προσώπου που απλώνεται πολύ εύκολα, δεν αφήνει άσπρα ίχνη ούτε λιπαρότητα παρά τον μεγάλο δείκτη προστασίας. Επιπλέον έχει πολύ ευχάριστο άρωμα! Τη φορούσα καθημερινά και απέτρεψε τη δημιουργία των αντιαισθητικών πανάδων από την έκθεση στον ήλιο! Σίγουρα θα την προτιμήσω πάλι!

(βαθμολογία: 9/10)


Solene Suncare Αντηλιακό Γαλάκτωμα Spray SPF30, 150ml 
Το αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος έχει εύχρηστη συσκευασία spray, απλώνεται ομοιόμορφα και απορροφάται εύκολα, ενώ αφήνει ευχάριστο και αναζωογονητικό άρωμα! Το λάτρεψα κυριολεκτικά!


(βαθμολογία: 9/10)

*Τα αντηλιακά Solene είναι καινούρια ανακάλυψή για μένα, αλλά μόλις έμαθα ότι παράγονται από την εταιρία Sarantis ως φαρμακευτική σειρά αντηλιακής προστασίας, ξεπέρασα κάθε δισταγμό! Βλέπεις τα προηγούμενα χρόνια εμπιστευόμουν τα αντηλιακά Carroten, που ανήκουν στην ίδια εταιρία! Ειλικρινά απορώ πώς δεν τα είχα δοκιμάσει νωρίτερα (δες εδώ το σχετικό haul)!



Steamcream, Ενυδατική Κρέμα All-in-one Arles, 75ml 
Ό,τι κι αν πω για αυτήν την πολυχρηστική κρέμα, θα είναι λίγο! Κι αυτό γιατί κάνει πολλά περισσότερα απ' όσα υπόσχεται: ενυδατώνει, απαλύνει και προσδίδει λάμψη στην επιδερμίδα. Με άλλα λόγια, είναι η κρέμα που θα θέλεις να έχεις πάντα μαζί σου. Αν μάλιστα ήταν και parabens free θα ήταν η ιδανική κρέμα (δες το αναλυτικό review εδώ)! Τη χρησιμοποίησα στις διακοπές μου ως ενυδατική κρέμα χεριών και προσώπου (φορώντας την πριν την αντηλιακή προσώπου) και μου πρόσφερε την απαραίτητη ενυδάτωση και λάμψη! Πιθανόν να την αγοράσω πάλι, αν τη βρω σε καλή προσφορά, γιατί είναι λίγο "τσιμπημένη" η τιμή της σε σχέση με την ποσότητά της. 

(βαθμολογία: 8/10)


Nuxe Huile Prodigieuse OR Ξηρό Λάδι για πρόσωπο, σώμα & μαλλιά, 100ml 
Αν έχεις γνωρίσει το θρυλικό λάδι της Nuxe, τότε μπορείς να καταλάβεις γιατί είναι πολυαγαπημένο και best seller παγκοσμίως! Αν μάλιστα έχεις δοκιμάσει και την OR εκδοχή του, που είναι εμπλουτισμένη με πέρλες μαργαριταριού, τότε δύσκολα αντιστέκεσαι στον πειρασμό! Ούτε εγώ αντιστάθηκα και το καλοκαίρι μου είχε κάτι από τη λάμψη και τη βελούδινη αίσθηση που προσφέρει αυτό το προϊόν! Το χρησιμοποίησα κυρίως στο σώμα και στα μαλλιά πριν τη βραδινή έξοδο αλλά και ως ενισχυτικό λάμψης μαζί με το foundation! Θα σου πω περισσότερα σύντομα (προς το παρόν δες εδώ μια παλιότερη ανάρτηση)!
(βαθμολογία: 9/10)


Aloe Plus Body Butter Lime & Mint, 200ml*
Αγαπώ την αλόη και φροντίζω να επιλέγω προϊόντα περιποίησης που να την εμπεριέχουν στα συστατικά τους! Το συγκεκριμένο body butter από την εταιρία Aloe Plus ενδείκνυται κυρίως για το καλοκαίρι μια και θυμίζει τσιχλόφουσκα! Παρότι πρόκειται για βούτυρο σώματος, απλώνεται εύκολα ιδίως μετά το ντουζ και απορροφάται σχετικά γρήγορα χωρίς να κολλάει, ενώ το άρωμά της διαρκεί περίπου 5 ώρες (δες το σχετικό review εδώ). Πιθανότατα να το αγοράσω στο μέλλον, αν και θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλα αρώματα της σειράς. 

(βαθμολογία: 9/10)


Fresh Line Body Splash Ποσειδώνας για αναζωογόνηση & τόνωση, 20ml (travel size) 
Αν και δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τα body splash, γιατί εξατμίζονται γρήγορα και φεύγει εύκολα το άρωμά τους, το συγκεκριμένο από την αγαπημένη Fresh Line που βρήκα στο συλλεκτικό Glowbox Μαΐου με εξέπληξε ευχάριστα (δες εδώ το unboxing post)! Το άρωμά του μένει στο δέρμα για 3-4 ώρες περίπου και αναζωογονεί τις αισθήσεις, ενώ με ταξιδεύει νοητά σε θάλασσες και ακτές (όπως λέει και μια γνωστή διαφήμιση)! Ο Ποσειδώνας λοιπόν ήταν έρωτας με το πρώτο... ψιτ! 
(βαθμολογία: 9/10)


Dr. Organic Aloe Vera Αποσμητικό με βιολογική αλόη βέρα, 50ml 
Ως λάτρης των φυσικών καλλυντικών εδώ κι αρκετό καιρό σκεφτόμουν να βρω κάποιο bio αποσμητικό χωρίς άλατα αλουμινίου και τελικά τον Ιούλιο μετά από πολλή αναζήτηση κατέληξα στο συγκεκριμένο από την εταιρία Dr. Organic! Επειδή ετοιμάζω αναλυτικό review, θα σου πω μόνο ότι με ικανοποίησε αρκετά στον τομέα του: προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας, δεν εμποδίζει τη φυσιολογική διαδικασία της εφίδρωσης και δεν προκαλεί ερεθισμούς. 

(βαθμολογία: 7/10)


Avon Ultra Color Bold Κραγιόν "Bright Nectar", 3,6g 
Το καλοκαίρι συνήθως αποφεύγω τα κραγιόν και προτιμώ τα λιπ γκλος, που δε λιώνουν στις υψηλές θερμοκρασίες και μπορείς να τα έχεις στην τσάντα σου! Φέτος όμως λάτρεψα αυτό το κραγιόν από την Avon σε ροδακινί απόχρωση και το φορούσα συνήθως την ημέρα. Προσφέρει καλή χρωματική απόδοση με ματ φινίρισμα και μένει στα χείλη για αρκετές ώρες. Επιπλέον έχει ευχάριστο άρωμα και δεν ξηραίνει τα χείλη, αν και τις περισσότερες φορές έβαζα πρώτα ένα λιπ μπαλμ με δείκτη προστασίας! 
(βαθμολογία: 8/10)


Panthenols Chroma Professional Βερνίκι Νυχιών No 350, 12ml* 
Last but not least... το βερνίκι νυχιών από την ελληνική εταιρία Panthenols και τη σειρά Chroma για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015. Η συγκεκριμένη απόχρωση 350 είναι ένα ζωηρό κοραλο-ροδί και είναι η πιο αγαπημένη μου ever! Όλο το καλοκαίρι δεν την αποχωρίστηκα στιγμή! Απλώνεται πολύ εύκολα χάρη στο φαρδύ βουρτσάκι και παραμένει αναλλοίωτη για 5 μέρες περίπου. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για αυτή τη σειρά βερνικιών δες εδώ το αναλυτικό review. 
(βαθμολογία: 9/10)


Και για το τέλος άφησα αυτήν την πολύ γλυκιά πάνινη τσαντούλα με τις κουκουβάγιες, που λατρεύω, δώρο της αδερφής μου από το ταξίδι της στην πανέμορφη Κεφαλλονιά! Δεν είναι μια γλύκα;;;; 


*Τα προιόντα με αστερίσκο έχουν σταλεί ως PR Sample.

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα "αγαπημένα" μου προιόντα; Εσύ ποια αγάπησες το καλοκαίρι;

3 σχόλια:

  1. Από αυτή τη σειρά της Orzene έχω λατρέψει το conditioner και τη μάσκα, να τα δοκιμάσεις! ;) Τα Solene μυρίζουν πολύ όμορφα, είχα παλιότερα ένα αντιηλιακό λάδι σώματος! Όσο για το βερνικάκι έχει πανέμορφο χρώμα! Φιλιά Μαρία μου :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία όλα όσα μας έδειξες! Από όλα αυτά έχω δοκιμάσει μόνο τη Steamcream, η οποία δυστυχώς με γέμισε λιπαρότητα... Καλό φθινόπωρο ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tην Steamcream την χρησιμοποιούσα κι εγώ τους δύο προηγουμενους μήνες στα πόδια, αρκετά καλή. Όσο για τα aloe plus είναι εξαιρετικά! Τα λατρεύω! Το άρωμα lime δεν μου πολυάρεσε, ηταν πολύ ξινό για τα δικά μου γούστα. Εμένα μου άρεσε το Velvet πολύ και το μήλο και κανέλα. Επίσης, το χρώμα του κραγιόν φαίνεται υπέροχο, θα ήθελα όμως να δω πως γράφει.Καλό μήνα σου εύχομαι κοπέλα μου!φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή