10 Ιουνίου 2015

Review: Aloe Plus & #giveaway


Θα σου συστήσω σήμερα μια φίλη από τα εφηβικά μου κιόλας χρόνια! Πιθανόν να την γνωρίζεις ήδη κι εσύ! Είναι τόσο διάσημη εξάλλου, που δεν μπορεί, όλο και κάπου θα την έχεις πετύχει! Αυτή η φίλη μου, που λες, συχνάζει σε μέρη τροπικά και είναι πολύ ανθεκτική στη ζέστη και στην ξηρασία! Έχει περίεργη εμφάνιση εξωτερικά, αλλά διαθέτει πλούσιο εσωτερικό κόσμο! Με ένα της χάδι μπορεί να θεραπεύσει, να καταπραΰνει, να προστατεύσει, να ενυδατώσει και να ομορφύνει τα πάντα γύρω της! Φυσικά μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα ακόμη και μπορώ να σου μιλάω ώρες για αυτήν... Μιλάμε για τέτοια αγάπη και αφοσίωση! 


Η φίλη μου ακούει στο όνομα Αλόη Βέρα ή Aloe Vera, αν προτιμάς! Την ξέρεις ε; Ήμουν σίγουρη!  Η Αλόη είναι ένα μαγικό φυτό με εκπληκτικές ιδιότητες, που την κάνουν τόσο περιζήτητη και σχεδόν όλοι θέλουν να εμπεριέχεται στα καλλυντικά τους! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στην αρχαιότητα την αποκαλούσαν "Βότανο της αθανασίας"! Προσωπικά για έμενα δε νοείται αντηλιακό ή ενυδατική κρέμα προσώπου / σώματος που να μην περιέχει στα συστατικά του Aloe Vera, για να μη μιλήσω και για τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιώ καθημερινά!


Πηγή / Source

Πριν λίγο καιρό λοιπόν ανακάλυψα μια εταιρία την Aloe Plus Natural Cosmetics, τα προϊόντα της οποίας είναι βασισμένα εξ ολοκλήρου στις ιδιότητες της Aloe Vera! Και ήθελα οπωσδήποτε να τα δοκιμάσω, μια και έχω μια ιδιαίτερη αγάπη στην Αλόη αλλά και στα φυσικά καλλυντικά! Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη, όταν ένα πρωινό του Μαΐου παρέλαβα ένα γενναιόδωρο κουτάκι με "καλούδια" που μου έστειλε η συγκεκριμένη εταιρία και την ευχαριστώ πολύ για αυτό! Από την επόμενη κιόλας ημέρα ξεκίνησαν οι δοκιμές και είμαι τώρα εδώ για να σου πω τις εντυπώσεις μου, αλλά και για να σου αποκαλύψω τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να δοκιμάσεις κι εσύ τα προϊόντα της Aloe Plus! Μείνε μαζί μου μέχρι το τέλος της ανάρτησης και δε θα χάσεις!


Τα προϊόντα Aloe Plus παράγονται από την εταιρία Kappas Aloe Plus LTD αποκλειστικά σε ελληνικά εργοστάσια κι έχουν ως κύριο συστατικό τους την 100% οργανική βιολογική Αλόη Βέρα σε υψηλή συγκέντρωση. Δεν περιέχουν parabens ή άλλα επικίνδυνα χημικά συστατικά, όπως Propylene Glycol, Isothiazolinones, Αιθανολαμίνες, Παραφινέλαιο και χρωστικές, είναι cruelty free, δηλαδή δε δοκιμάζονται σε ζώα, ενώ είναι μικροβιολογικά ελεγμένα και έχουν ήπια φυσική φόρμουλα! Αν θέλεις να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για τα συστατικά των προϊόντων και τη γενικότερη φιλοσοφία της εταιρίας, επισκέψου το site και την επίσημη σελίδα τους στο Facebook!



Μπορείς να βρεις τα προϊόντα της Aloe Plus στο συνεργαζόμενο e-shop του inatural.gr, στο e-shop του Glowbox καθώς και σε άλλα φαρμακεία.



Ας δούμε όμως αναλυτικά τα προϊόντα που μου έστειλαν να δοκιμάσω και την άποψη μου για αυτά! Αρχικά να αναφέρω ότι όλες οι συσκευασίες είναι πολύ εύχρηστες και καλαίσθητες με έντονα κι ελκυστικά χρώματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση!


Τα Body Butter κυκλοφορούν σε δύο διαφορετικές ποσότητες 50ml και 200ml για να δοκιμάσεις περισσότερες μυρωδιές και να επιλέξεις στη συνέχεια τη μεγαλύτερη συσκευασία από αυτές που σου αρέσουν περισσότερο, αλλά και για να έχεις πάντα μαζί σου στην τσάντα σου την αγαπημένη σου μυρωδιά! Επίσης μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το ότι διαθέτουν και εσωτερικό προστατευτικό κάλυμμα, κάτι που δεν το βρίσκεις συχνά σε ανάλογα προϊόντα! Μου έστειλαν το Velvet και Lime & Mint σε συσκευασία των 200ml και το Velvet, Coconut και Apple & Cinnamon σε συσκευασία των 50ml. 

Τα Body Butter εκτός από βιολογική αλόη περιέχουν και προβιταμίνη Β5, allantoin, avocadin, shea butter, cocoa butter και δαμασκηνέλαιο. Ενυδατώνουν βαθιά και απαλύνουν την επιδερμίδα επαναφέροντας τη φυσική της λάμψη και υγρασία, ενώ την προστατεύουν από τυχόν ερεθισμούς. Διατίθενται σε 8 αρώματα και ειλικρινά δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις, αν κρίνω από εμένα, που δοκίμασα 4 και δυσκολεύτηκα να αποφασίσω ποιο είναι το αγαπημένο μου. Υπάρχουν βέβαια 4 ακόμη αρώματα (White Musk, Exotic Fruits, Vanilla και Natural) που δε δοκίμασα και πιθανόν να μου άρεσαν περισσότερο! Η συσκευασία των 50ml κοστίζει γύρω στα 3€ και των 200ml γύρω στα 10€. 

Αν και πρόκειται για βούτυρα σώματος, απορροφώνται σχετικά γρήγορα, ιδίως σε βρεγμένη επιδερμίδα, χωρίς να αφήνουν λιπαρότητα, ενώ το άρωμά τους διαρκεί για τουλάχιστον 5 ώρες (σε κανονική επιδερμίδα, όπως η δική μου). Κάνουν το δέρμα πολύ απαλό και ενυδατωμένο με μια φυσική λάμψη, θα έλεγα! Προσωπικά με κέρδισε το Apple & Cinnamon, που αν και είναι ιδανικό κυρίως για χειμώνα, θα το φορούσα άνετα και τα καλοκαιρινά βράδια, μια και μου φάνηκε πολύ αναζωογονητικό και αισθησιακό το άρωμα του! Όσο για τα υπόλοιπα αρώματα, έχω να πω ότι ήταν εξίσου εντυπωσιακά, με το Velvet να θυμίζει παιδική πούδρα, το Lime & Mint να φέρνει στο νου τσιχλόφουσκα, ενώ το Coconut να σε μεταφέρει εικονικά σε μια παραλία με κοκοφοίνικες! Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!

 (βαθμολογία: 9/10)


Τα Shower Gel διατίθενται σε 5 διαφορετικά αρώματα (White Musk, Natural, Velvet, Vanilla και Exotic Fruits) σε συσκευασία των 300ml (όπως και τα Body Lotion της σειράς), προσφέρουν πλούσιο καθαρισμό και ταυτόχρονη ενυδάτωση, ενώ είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση από όλη την οικογένεια! Εκτός από βιολογική αλόη περιέχουν και προβιταμίνη Β5, allantoin, avocadin και δαμασκηνέλαιο. Κοστίζουν γύρω στα 5€. 

Εγώ δοκίμασα το Natural, που έχει μια διακριτική μυρωδιά που μου θύμισε περισσότερο αντρικό αφρόλουτρο! Έχει παχύρρευστη υφή, κάνει πλούσιο αφρό και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή και απαλή. Το άρωμά του δεν διαρκεί για πολύ, αλλά αν θέλεις να το ενισχύσεις μπορείς να επιλέξεις το αντίστοιχο Body Lotion ή Body Butter! 

(βαθμολογία: 8/10)


Τέλος δοκίμασα και την Night Face Cream with Retinol & Vitamin C (50ml). Η συγκεκριμένη είναι μια αντιγηραντική κρέμα, η οποία αναζωογονεί την επιδερμίδα με τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες και προσφέρει ενυδάτωση σε βάθος εξισορροπώντας παράλληλα τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ είναι απαλλαγμένη από Parabens και άρωμα για να μην προκαλεί αλλεργία! Κοστίζει γύρω στα 20€.

Είναι μια ελαφριά κρέμα και απορροφάται εύκολα αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή. Την χρησιμοποίησα για αρκετές νύχτες τον προηγούμενο μήνα και ταίριαξε αρκετά με τον τύπο της επιδερμίδας μου, που είναι κανονικός με ευαισθησίες στα μάγουλα και λιπαρότητα στη μύτη! Παρατήρησα μια σχετική διαφορά στην υφή αλλά και στον τόνο της επιδερμίδας μου, ενώ το άρωμά της είναι πολύ διακριτικό και δεν ενοχλεί, καθώς δε θέλω τα προϊόντα για το πρόσωπο να έχουν έντονο άρωμα!
(βαθμολογία: 8/10)


Και ήρθε επιτέλους η στιγμή να μάθεις πώς θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις κι εσύ ένα Body Butter από την Aloe Plus σε υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα και να βάλεις την Αλόη Βέρα στην καθημερινότητά σου! 3 λοιπόν τυχερές/οι φίλες/οι θα κερδίσουν ένα Body Butter (200ml) σε τυχαίο άρωμα από τα Velvet, Coconut, Lime & Mint! Δεν είναι υπέροχο νέο; Να ευχαριστήσω σε αυτό το σημείο την εταιρία Aloe Plus, που προσφέρει τα δώρα!



Για να πάρεις λοιπόν μέρος στο giveaway ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

Υποχρεωτικά βήματα:
1. Γίνε αναγνώστης στο blog μου κάνοντας κλικ στο γαλάζιο εικονίδιο "Γίνετε μέλος αυτού του ιστοτόπου" στο κάτω μέρος της οθόνης.
2. Δείξε την αγάπη σου με Like στη σελίδα μου "Όμορφη μέσα έξω" στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ.
3. Δείξε την αγάπη σου με Like στη σελίδα "Aloe Plus" στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ.
4. Κάνε LikeΔημόσια κοινοποίηση και προσκάλεσε τους φίλους σου κάνοντας σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook που θα βρεις εδώ
5. Άφησε ένα σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση γράφοντας το όνομά σου στο Facebook και το όνομά σου στο Google Friend Connect (καθώς και στα υπόλοιπα social media αν με ακολουθήσεις κι εκεί). 
*Αν δεν έχεις λογαριασμό στο facebook, άφησε ένα σχόλιο γράφοντας μόνο το μέιλ σου και το όνομά σου στο Google Friend Connect, ώστε να επικοινωνήσω μαζί σου αν είσαι νικητής!

Προαιρετικά βήματα (για επιπλέον συμμετοχές):
1. Ακολούθησέ με στο Google+ κάνοντας κλικ εδώ.
2. Ακολούθησέ με στο Instagram κάνοντας κλικ εδώ.
3. Ακολούθησέ με στο Bloglovin' κάνοντας κλικ εδώ

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι τις 26/6 και η κλήρωση θα γίνει μέσω του miniwebtool.com, ενώ τα δώρα θα αποσταλούν δωρεάν από την εταιρία Aloe Plus! Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών!
Καλή επιτυχία 

και βάλε την Αλόη στη ζωή σου!



Update 1/7:
Καλό μήνα αν και προβλέπεται δύσκολος για όλους μας! Οι τρεις τυχερές που θα αποκτήσουν ένα Body Butter από την Aloe Plus είναι: η Georgia Kout, Φωτούλα Ξανθοπούλου και Maria Tsagali! Συγχαρητήρια, κορίτσια και εύχομαι να χαρείτε τα δώρα σας! Οι νικήτριες θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα και αν δεν απαντήσουν μέσα σε 2 μέρες, η κλήρωση θα επαναληφθεί! Ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σας!




89 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ!!
    GFC : Elena K.
    FB : Elena Koutsikareli
    GOOGLE+ : Elena K.
    INSTAGRAM : tsugrana
    BLOGLOVIN : Cream and Treat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΟΛΑ Athina Vertseti & instagram athinave
    Τέλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε για το υπέροχο δώρο ομορφιάς (F/b: Evi Swan, instagram: eviswan23, bloglovin: Evi Swan, google + gfc: evdokiakal, email: evdokiakal@yahoo.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μοναδικα προιοντα ευχαριστουμεεεεεεε καλο καλοκαιρι
    gfc Lefteris Hamalidis
    facebook Lefteris Hamalidis
    email hamalidislefteris@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. υπεροχο δωρακι!θα ηθελα να το δοκιμασω!!
    gfc ΜΙΡΕΛΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ
    fb kai bloglovin Mirela Antoniadou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τέλειααααα
    fb, GFC, Bloglovin & Google Plus - Ina Christova
    instagram - inachristova

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ευχαριστούμε!!!
    fb, gfc, google+:Stavroula Douvropoulou
    bloglovin:stavroula211977
    email:stavroula211977@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέλεια!!!
    fb gfc Bloglovin Sofia Gilina
    Instagram gilina70

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. euxaristoumeeeeeeeee
    gfc kai google+: stella maria
    blg kai fb: Maria Mall

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Facebook: Ελένη Μουδράκη Instragramm: eleni_moudraki Google : eleni moudraki
    ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. teleia
    fb Irini Alexopoulou
    gfc:irene alex
    google:irene alex
    bloglovin:Eirini Alexopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. facebook: Alkmini Mini
    mail: alkminipi@gmail.com
    Google Friend Connect: Αλκμήνη Πι.
    κοινοποίηση: https://www.facebook.com/alkmini.mini.3/posts/1579595402303553
    Google +: Αλκμήνη Πι.
    Instagram: morbid_girl
    bloglovin': Alkmini Mini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ όμορφα δώρα!
    share link: https://www.facebook.com/masquerade.infernale/posts/710776639050597
    mail: f.xanth@gmail.com
    facebook: Φωτούλα Ξανθοπούλου
    Google Friend Connect & google plus: Fotini Xanthopoulou
    bloglovin: Φωτούλα Ξανθοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. super!ευχαριστούμε!
    gfc:floranceaga
    Fb:Flora Ger
    google +: Flora Aga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευχαριστουμε πολύυυυυυ... Θα ηθελα να δοκιμάσω τα προϊόντα σας..
    Fb name :Sonia Labiri
    Gfc: sofiakaletsiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. euxaristoume gia to giveaway..onoma fb kai google maria kapa :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. λατρευω aloe vera
    facebook : εφη καραγρηγοριου
    bloglovin - gfc - goole + : efi karagrigoriou
    instagram : efikaragrigoriou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. θα ηθελα πολυ να το δοκιμασω ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΜΑΛΙΤΗ....FB=STELLA MALITI Google=ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΙΡΟΥΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ευχαριστούμε για τον ωραίο διαγωνισμό!
    e-mail: ninacardu@gmail.com
    GFC & F/B name: Nina Kampouri
    Επιπλέον συμμετοχές:
    Google+: Nina Kampouri
    Instagram: ninakampouri
    Bloglovin': ninaki69

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Fb Eirini Lefteris
    Blog Eirini Pediaditi
    instagram eirini_lefteris
    google Eirini Pediaditi
    Bloglovin Eirini_Lefteris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. super
    fb: Σεβαστούλα Ντάκουλα
    sebintakoula@yahoo.gr
    google+: Sevi N.
    Bloglovin: Σεβαστούλα Ντάκουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ευχαριστουμε πολύ υπέροχα δώρα!!!!!💜💜💜💜💜💜💜
    Facebook: Ρούλα Τζιωτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. fb. Dora Karamali
    GFC. Dora Kar
    google. dora
    dorakaramali@hotmail.gr
    Εύχαριστούμε πολύ για το καταπληκτικό δώρο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. GFC, Blogovin, FB and G+: Iosif Grigoriou
    Instagram: sifis1970
    iosifgrigoriou@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. υπεροχα...ευχαριστουμε.....
    fb & gfc & bloglovin moskofidou olga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. gfv-vikikyt
    fb-viki kittaki
    mail-vikikyt@yahoo.gr
    υπέροχο δώρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. fb: Anna Tsagali- Lazaros Nikolaidis
    gfc:anneta
    google+/bloglovin:Anna Tsag
    instagram:verzevoulis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. yperoxa!!!!
    fb-gfc-bloglovin-g+:Maria Tsagali
    instagram:mariatsag1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Υπέροχες κρέμες!
    Fb:Erifyli Metheniti
    bloglovin:Erifyli Metheniti
    instagram:erifylierifyli
    Gfc:Εριφύλη Μεθενίτη
    Google+:Εριφύλη Μεθενίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τέλεια !!!
    Fb : Ανθή Νίκου
    gfc : ANTHI NIKOU
    Twitter : Anthi_Nik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. GFC / FB / G+ / Bloglovin: Morfopoulou Maria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. τέλειαααα !!!!!! Hlianna Filippopoyloy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ευχαριστούμε πολύ!!
    Fb: Nadia Kollia
    Gfc: nadiouliko
    Bloglovin: Nadia Kollia
    Instagram: nadiouliko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. υπέροχο δώρο!!!!
    gfc amalia ma
    fb Amalia Ma
    Google+ Amalia Ma
    Bloglovin Amalia Ma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ευχαριστούμε πολύ!!
    GFC : ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ
    FB : Antonia Pavlidou
    GOOGLE+ : ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ
    INSTAGRAM : antiap1
    BLOGLOVIN : antiap1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. fb: georgiavetsou
    gfc:georgiavetou
    google+/bloglovin:georgiavetsou
    pinterest-georgiavetsou
    twitter@GeorgiaTzovets

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. SUPER!
    gfc mkiriakou
    email mkiriakou@rocketmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ευχαριστούμε πολύ!
    Fbn:Maria Charatsiari
    Gfc:Maria Charatsiari
    Bloglovin:Maria Charatsiari
    Instagram:maria_charatsiari
    Google+:Maria Charatsiari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ευχαριστούμε πολύ για το δώρο θα ήθελα πολύ να είμαι η τυχερή :)
    Facebook: Georgia Kout
    Instagram: georgia_kout
    google+: Γεωργια Κουτσιλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. like
    gfc tsepasofia
    fb sofia tsepa
    tsepasofia@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Θαυμάσιο δώρο Μαρία μου...ευχαριστούμε πολύ...καλό και όμορφο καλοκαίρι σε όλους μας...
    gfc: EUA BRAUN
    fb: Lydia Anastasiadou
    g+ : EUA BRAUN
    bloglovin: Lydia Anastasiadou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ευχαριστούμε
    fb, g+, bloglovin, gfc: Thanos Anestis
    like and shared
    than.anestis@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ωραιο δωρο!
    fb Vaso Theodorakopoulou
    gfc vas_theod77
    google+ Vaso Theodorakopoulou
    bloglovin Vaso Theodorakopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΝΑΤΣΙΟΥ ΑΓΑΘΗ
    FB Natsiou Agathi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. GFC :Nansy
    GOOGLE+ : :Nansy Theofilopoyloy
    BLOGLOVIN : :Nansy Theofilopoyloy
    FB : Nansy Theofilopoyloy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. τελειοοοοοοο δωρο!!!!!!
    FB:Evagelia Gini
    GFC,GOOGLE+:Ευαγγελία Γκινή
    BLOGLOVIN:evagn
    evaggeliagn2@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. FB : Élisabeth Paris
    GOOGLE+ :Élisabeth E.
    elisabeth.erk@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ευχαριστουμε πολυ!
    fb:ευδοξια καραγιωργου
    GFC,GOOGLE+:eudoxia karagiorgou
    BLOGLOVIN:eudoxia karagiorgou
    eudoxia64@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ευχαριστούμε.
    fb:Giorgos Μanos
    GFC,GOOGLE+:Giorgos Nanos
    BLOGLOVIN:Giorgos Nanos
    giorgosnanos2000@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. τελειο !
    GFC,GOOGLE+,BLOGLOVIN:Βαγγέλης Νάνος
    fb:Βαγγέλης Νάνος
    vaggelispaok65@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ευχαριστουμε πολυ ,να ειστε καλα <3
    FB: Katerina Koutsikareli
    Bloglovin: Katerina Koutsikareli
    Instagram: katerinakoutsikareli
    google+ : katerina princessk
    GFC: katerina princessk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Facebook / Google Friend Connect : Ελίνα Σχοιναράκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Yperoxo dwro k idaniko gia to kalokairi!
    Facebook: Giota Kwts
    GFC,GOOGLE+: Giota Kg
    BLOGLOVIN: Giota Kwts
    email: giotakw@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. τέλεια !! ευχαριστούμε !
    facebook: Βασιλική Σουχλέρη
    gfc,google+, bloglovin: Vicky Souchleri
    email: vickoula3@hotmail.com
    instagram: zoumpi_

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ta xrhsimopoiooooo einai telia makarii

    fb Asimenia Bardi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. τελειααααααα
    gfc dem p
    fb demmy papaefthimiou
    demmytroula@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Eυχαριστούμε πολύ :)
    gfc: elperrel
    facebook: Eleni Perri
    google+: ELENA P
    bloglovin: Elena Per

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Φανταστικό δώρο! Εξαιρετική...Θαυματουργή η Aloe Vera! Καλή τύχη!!!
    Ευαγγελία Κουκουνάκη
    litsakoukou@hotmail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. fb: Emi Moutzouri
    gfc: Emi Moutzouri
    Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. τέλεια προιόντα,τέλειο δώρο!!!!!!!!!!

    fb Ρανια Χαμηλοθ΄ωρη

    gmail. rxamilothori@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Τέλεια προιόντα,τέλειο δώρο!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. likeeeeeee (y)
    fb + blog + g+ thomais fountoulaki
    instag thomais_f

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. τα θέλω τόσο τόσο πολύ!!!!
    gfc/google Χαρά Ραμπιάδου
    bloglovin rabiadou
    fb Xara Rabiadou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ευχαριστούμε πολύ!!
    GFC :Geo
    FB : Georgios Papadimitriou
    GOOGLE+ : Georgios Papadimitriou
    INSTAGRAM : mamidakis
    BLOGLOVIN : mamidakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. FB:Lena Zafiri
    Bloglovin: lefkoza
    Instagram: lefkoz
    google+ : Lena Zafiri
    GFC: Lefko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. gfc /fb / google+ / bloglovin':Κρυστάλω Σταμάτη
    e-mail:marakim13@hotmail.com
    Ευχαριστούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Τριανταφυλλιά Τότη
    FB Triantafyllia Toti
    GFC Lilian Toti
    lilian.toti@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή