25 Ιουνίου 2015

Νέα συνεργασία: Ηλεκτρονικό Περιοδικό Familives #1

Μια ομάδα υπερδραστήριων μαμάδων και μη, που θα ήθελαν η μέρα να έχει 124 ώρες για να τα προλαβαίνουν όλα, ενώθηκε και την 1η του Ιούνη βγήκε στον αέρα ένα ολοκαίνουριο δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό! Ο τίτλος του ευφάνταστος και δημιουργικός, όπως και η συντακτική ομάδα του περιοδικού άλλωστε: "Familives". Γιατί ζούμε με την οικογένεια, ζούμε μέσα από την οικογένεια, ζούμε για την οικογένεια. Και αν το σκεφτείς, τελικά ζωή ίσον οικογένεια, αλλά και τούμπαλιν, οικογένεια ίσον ζωή!


Στις σελίδες του καινούριου περιοδικού θα βρεις θέματα που καλύπτουν όλους τους τομείς της καθημερινότητας μιας μαμάς και κατ' επέκτασιν μιας οικογένειας, όπως διαπαιδαγώγηση, δημιουργική απασχόληση, κατασκευές και diy, ψυχολογία, υγεία, ομορφιά, διατροφή, διακόσμηση, προτάσεις, λύσεις κ.α. 

Επίσης θα βρεις και τη δική μου πινελιά! Στο 1ο τεύχος συμμετέχω με 2 άρθρα, ένα για καλοκαιρινή ομορφιά και ένα για diy ταξιδιάρικο φαναράκι.


Κάνε κλικ (εδώ) και ξεφύλλισέ το σήμερα κιόλας! Κι αν σου αρέσει, δείξε μας την αγάπη σου πατώντας πάνω στην καρδούλα! Επισκέψου και το blog καθώς και τα social media του περιοδικού για περισσότερη και πιο άμεση ενημέρωση!


Καλό καλοκαίρι!

2 σχόλια:

  1. Το διάβασα το περιοδικό και μου άρεσε πολύ!!! Μπράβο για τη συμμετοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή