2 Ιανουαρίου 2015

Birthday #giveaway!


Έχουμε γενέθλια! Και λέω "έχουμε" γιατί σαν σήμερα ένα χρόνο πριν γεννήθηκε το δεύτερο μου blog μέσα από την αγάπη μου για την ομορφιά, ενώ στις 5/1 γεννήθηκα εγώ! Διπλά τα γενέθλια λοιπόν, διπλό και το δώρο για δύο από εσάς! 

Καταρχάς, θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες σας για την αγάπη και την υποστήριξή σας ένα χρόνο τώρα, αλλά και για κάθε σχόλιο που αφήνετε στο blog μου! Να ξέρετε ότι έχει ξεχωριστή σημασία για μένα κάθε σας λέξη και κάθε σας φράση! Μου δίνει την ώθηση να βελτιώνομαι και να προσπαθώ για το καλύτερο! Ευχαριστώ πολύ! 

Η ιδέα για αυτό το blog προϋπήρχε μέσα στο μυαλό μου για πολύ καιρό, από τότε που ασχολούμουν με το πρώτο μου blog για τις χειροποίητες δημιουργίες μου, και συνεχώς ανέβαλα την υλοποίησή της! Όλα αυτά μέχρι πέρυσι την Πρωτοχρονιά, που συνήθως λίγο πολύ όλοι κάνουμε καινούρια σχέδια και παίρνουμε αποφάσεις! Και έτσι μέσα σε εορταστικό κλίμα με πολύ και καλό φαγητό, υπέροχα γλυκά, μουσική και χαρούμενη διάθεση πήρα την μεγάλη απόφαση και την επόμενη μέρα δημιουργήθηκε αυτό εδώ το blog! Κι ο τίτλος του "Όμορφη μέσα έξω" για να ορίσει καθετί που έχει σχέση με την ομορφιά, με την ομορφιά που υπάρχει μέσα μας και έξω μας! Με την ομορφιά που γίνεται η κινητήριος δύναμη για να αλλάξουμε τα πάντα γύρω μας ή τουλάχιστον αυτά που είναι στο χέρι μας... Ένα ήταν το σύνθημα και παραμένει το ίδιο ένα χρόνο μετά: "Γιατί η ομορφιά πηγάζει από μέσα σου"! Μόνο όταν νιώθουμε καλά μέσα μας κι όταν είμαστε πλήρεις, δείχνουμε όμορφες! Η ομορφιά έχει την ιδιότητα να ακτινοβολεί προς τα έξω! Δεν το έχετε προσέξει; 

Και ας περάσουμε στα δώρα αυτού του giveaway! Όσο πλησίαζε η ημέρα των γενεθλίων του blog σκεφτόμουν τι δώρο να σας κάνω! Έψαχνα για ακόμη μία φορά να βρω κάτι που θα σας ομορφύνει εξωτερικά αλλά και εσωτερικά! Και το βρήκα! Πριν λίγο καιρό σας είχα πει (εδώ) ότι κέρδισα 10 βιβλία Μεταίχμιο Pocket, που είναι πολύ βολικά για να τα διαβάζεις κάθε στιγμή της ημέρας και σε οποιοδήποτε σημείο βρίσκεσαι! Και μερικές μέρες αργότερα βρήκα ένα μέιλ από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο που απευθυνόταν στα μέλη της Λέσχης Noir (ναι, υπάρχει και τέτοια λέσχη για όσους δεν το γνωρίζετε! Γίνεσαι μέλος και απολαμβάνεις πλήθος προνομίων! Δείτε περισσότερα εδώ!) σύμφωνα με το οποίο θα έστελναν σε όλα τα μέλη 2 επιλεγμένα βιβλία Μεταίχμιο Pocket ως δώρο για τις γιορτές! Και επειδή τα συγκεκριμένα βιβλία τυχαίνει να τα έχω ήδη και επειδή η αγάπη πρέπει να μοιράζεται, αποφάσισα να σας τα χαρίσω μαζί με κάτι ακόμη για την εξωτερική σας ομορφιά! 

Ένας ή μία λοιπόν από εσάς θα κερδίσει το βιβλίο "Κυνηγοί Κεφαλών" του Jo Nesbo μαζί με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από ημιπολύτιμους λίθους χαουλίτη κι ένας ή μία θα κερδίσει το βιβλίο "Σκοτεινός τόπος" της Gillian Flynn (συγγραφέως του πολυσυζητημένου "Το κορίτσι που εξαφανίστηκε" που γυρίστηκε πρόσφατα και σε ταινία) μαζί με ένα Βερνίκι νυχιών Speed Dry στην απόχρωση "Vamp it" από την Avon! Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο; 


"Κυνηγοί κεφαλών" Jo Nesbο
Σελίδες: 336

ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2008
Norwegian Book Club Prize

«Παρά το ότι υπολείπεται σε ύψος, ο Ρότζερ μοιάζει να τα έχει όλα: είναι ο πιο επιτυχημένος κυνηγός επιχειρηματικών ταλέντων της Νορβηγίας, έχει παντρευτεί την πανέμορφη ιδιοκτήτρια μιας γκαλερί και ζει σε ένα ονειρεμένο σπίτι. Για να κρατήσει όμως την ισορροπία στα οικονομικά του, εξασκεί και ένα δεύτερο επάγγελμα, αυτό του ληστή πανάκριβων έργων τέχνης. Μια μέρα, του δίνεται η ευκαιρία να οργανώσει την τελευταία μεγάλη δουλειά, αυτή που θα τον γλιτώσει από όλα τα χρέη. Μέσα από ανεξήγητες καταστάσεις ωστόσο, θα μετατραπεί από κυνηγός σε θήραμα και θα χρειαστεί να παλέψει για τη ζωή του. Ένα τουρ ντε φορς δράσης και σασπένς που κόβει την ανάσα, το οποίο βαδίζει στα χνάρια της τριλογίας «Millenium».

Το βιβλίο έχει μεταφερθεί στον κινηματογράφο από τον ταλαντούχο νορβηγό σκηνοθέτη Μόρτεν Τίλντουμ και την εταιρεία παραγωγής Yellow Bird Productions, η οποία ήταν επίσης υπεύθυνη για την παραγωγή των ταινιών της τριλογίας Millenium του Στιγκ Λάρσον. Ένα ριμέικ της από αμερικανούς παραγωγούς είναι ήδη στα σκαριά. Η ταινία θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες το καλοκαίρι του 2012 από την Odeon.

Όταν οι Κυνηγοί κεφαλών εκδόθηκαν το 2008, ο Jo Nesbo ίδρυσε το Ίδρυμα Χάρι Χόλε –έναν φιλανθρωπικό οργανισμό για την καταπολέμηση του αναλφαβητισμού στα παιδιά του Τρίτου Κόσμου–, το οποίο χρηματοδοτείται από τα έσοδα του βιβλίου Κυνηγοί κεφαλών και την κινηματογραφική μεταφορά.»

Το βιβλίο εκδόθηκε στην παρούσα μορφή pocket τον Απρίλιο του 2014.


"Σκοτεινός τόπος" Gillian Flynn 

Σελίδες: 536

«Εγώ την κακία την έχω μέσα μου, υπάρχει, το νιώθω. Ξεκοίλιασέ με και δεν αποκλείεται να γλιστρήσει έξω σαν ζωντανό όργανο, σαρκώδες και μαυριδερό, να πέσει χάμω να το πατήσεις να το λιώσεις. Κάτι έχει το αίμα των Ντέι. Κάτι δεν πάει καλά. Ποτέ δεν υπήρξα καλό κοριτσάκι και χειροτέρεψα μετά τους φόνους…
(Απόσπασμα από το βιβλίο)

Η Λίμπι Ντέι ήταν επτά όταν η μητέρα και οι δύο αδελφές της δολοφονήθηκαν στην αποκαλούμενη Σατανιστική Σφαγή του Κίνακι. Εκείνη κατάφερε να διαφύγει και να αναγνωρίσει στο πρόσωπο του δεκαπεντάχρονου αδελφού της τον δολοφόνο. Είκοσι τέσσερα χρόνια αργότερα η δυσλειτουργική Λίμπι, προκειμένου να επιβιώσει, πουλά την ιστορία της. Έτσι αναγκάζεται να ανατρέξει στο παρελθόν, να ξαναζήσει τα γεγονότα από την αρχή, βήμα προς βήμα, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει πως τελικά η σωτηρία της απέχει πολύ ακόμη.

Πρόκειται να μεταφερθεί στον κινηματογράφο με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με όσκαρ Σαρλίζ Θερόν.» 

Το βιβλίο εκδόθηκε στην παρούσα μορφή pocket τον Ιούνιο του 2014. 



Τώρα αν κάποιος άντρας κερδίσει και θέλει μόνο το βιβλίο, μπορεί να χαρίσει τα σκουλαρίκια ή το βερνίκι νυχιών στην καλή του, στην αδερφή του, στη μαμά του, στην καινούρια γειτόνισσα, ευκαιρία να της πιάσει και κουβέντα...

Για να πάρεις λοιπόν μέρος στο giveaway ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

Υποχρεωτικά βήματα:

1. Να γίνεις αναγνώστης σε αυτό το blog κάνοντας κλικ στο γαλάζιο εικονίδιο "Γίνετε μέλος αυτού του ιστοτόπου".
2. Να κάνεις Like στη σελίδα μου "Όμορφη μέσα έξω" στο facebook κάνοντας κλικ εδώ.
3. Να κάνεις Like και Δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού στο facebook που θα βρεις εδώ.
4. Να προσκαλέσεις τους φίλους σου κάνοντας σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο facebook που θα βρεις εδώ
5. Να αφήσεις ένα σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση γράφοντας μου ποιο δώρο επιλέγεις και το όνομα με το οποίο κοινοποίησες και σχολίασες τη φωτογραφία του διαγωνισμού στο facebook και το όνομά σου στο Google Friend Connect (καθώς και στα υπόλοιπα social media αν με ακολουθήσεις κι εκεί). *Αν δεν έχεις λογαριασμό στο facebook, άφησε ένα σχόλιο γράφοντας μόνο το μέιλ σου και το όνομά σου στο Google Friend Connect, ώστε να επικοινωνήσω μαζί σου αν είσαι ο νικητής (ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόνο αν δεν έχεις facebook γράψε το μέιλ σου)!


Προαιρετικά βήματα (για επιπλέον συμμετοχές):

1. Να με ακολουθήσεις στο google+ κάνοντας κλικ εδώ.
2. Να με ακολουθήσεις στο Instagram κάνοντας κλικ εδώ.
3. Να με ακολουθήσεις στο bloglovin' κάνοντας κλικ εδώ. 

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι τις 2/2 και η κλήρωση θα γίνει μέσω του www.random.org.

Τα δώρα θα αποσταλούν με συστημένο ταχυδρομείο με δική μου χρέωση. Τα σκουλαρίκια είναι δικές μου δημιουργίες τις οποίες μπορείς να δεις στη σελίδα μου "Ονειροτέχνημα-Μαρία" στο facebook!

Καλή επιτυχία και καλή χρονιά!

Και μην ξεχνάς: Η αγάπη πρέπει να μοιράζεται!


Update 11/2/15:
Μπορεί να άργησα να βγάλω τα αποτελέσματα του "Birthday #giveaway", αλλά επιτέλους έχω τα ονόματα των 2 τυχερών που κερδίζουν τα βιβλία "Κυνηγοί κεφαλών" του Jo Nesbo με τα σκουλαρίκια και "Σκοτεινός τόπος" της Gillian Flynn με το βερνίκι νυχιών! Συγχαρητήρια! Οι 2 τυχερές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα και θα έχουν περιθώριο 5 ημερών να μου απαντήσουν, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί!



69 σχόλια:

  1. Σ'ευχαριστούμε για τα υπέροχα δώρα!!!!! Όντως θα μας κάνεις όμορφες μέσα έξω!!!! Λατρεύω Jo Nesbo και τα σκουλαρίκια!!!! Καλή επιτυχία σε όλες!!!! Ακολουθώ σε όλα τα παραπάνω social media με το όνομα Dora Lappa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρονια Πολλα!!! Θα ηθελα το δευτερο!!! Gfc allbeautyincluded
    Fb name Despina Despinaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Εγώ ενδιαφέρομαι για το δευτερο δωράκι "Σκοτεινός τόπος"+βερνίκι νυχιών!
    FB name : Lia Panagiotidou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά!Θα ήθελα το Σκοτεινός τόπος.
    Fb name:Nansy Theofilopoyloy
    gfc:Nasy
    bloglovin:Nansy Theofilopoyloy
    google +:Nansy Theofilopoyloy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχα.Σας ευχαριστούμε καλή χρονιά ευχομαι

    fb:Maria Chrysafidou
    gfc:Maria Chrysafidou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χρόνια πολλά!"Σκοτεινός τόπος"+βερνίκι νυχιών!
    fb:Flora Ger
    gfc:floranceaga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστουμε πολυ!!Θα ηθελα το ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΕΦΑΛΩΝ!!
    fb: ΧΡΥΣΑ ΔΙΠΛΑ
    gfc:Xrysa Dipla
    google:Xrysa Dipla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα ήθελα το ''Σκοτεινός τόπος''...Ευχαριστούμε!!!
    fc name+gfc+bloglovin+google: Vaso Nafpaktos B
    twitter: vasonafpaktos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή Χρονιά!!!! <3 fb + blog + gfc + g= thomais fountoulaki, istag. thomais_f Θα ήθελα το ''Σκοτεινός τόπος''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ''Σκοτεινός τόπος''
    fb:virginia xydea
    twitter:@vir7x
    instagram:vir7x
    pinterest:virginia blou blou
    google:virginia7x
    blog: 46

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚYNHΓΟΙ ΚΕΦΑΛΩΝ
    fb: Elen Karida
    google+bloglovin+gfc: eleanakarida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. John Nesbo fb name Eirini Lefteris gfc Eirini Pediaditi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚYNHΓΟΙ ΚΕΦΑΛΩΝ ευχαριστούμε πολύ !
    fb: Vicky Kli
    gfc: Βίκη Σουχλέρη
    instagram: zoumpi_
    bloglovin: Vicky Souchleri
    google+ : Βίκη Σουχλέρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Σκοτεινός τόπος" Gillian Flynn
    GFC, G+, Blogovin & FB: Iosif Grigoriou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρόνια πολλά!!! Ενδιαφέρομαι για το δευτερο δωράκι "Σκοτεινός τόπος"+βερνίκι νυχιών!
    FB name : Εφη Βολλα
    gfc:efi volla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλεια δώρα καλή χρονιά ευχαριστούμε. Κυνηγοί κεφαλών Facebook = Sertan Fasli GFS = Sertan Fasli Google+ = Sertan Fasli Twitter = SertFas Bloglovin = Sertan Fasli

      Διαγραφή
  17. Πολύ καλό! δεν ξέρω ποιό να διαλέξω!
    θα πω τον "Σκοτεινό τόπο"!

    FB: Maria Kampouraki
    Instagram: mariafadeout
    GFC: mariafadeout
    Bloglovin: Maria Kampouraki / mariafadeout
    Google Plus: Maria Kamp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Σκοτεινό τόπο"!
    fb VERONIKA VASILEVA
    INSTAGRAM @NIKIKIRKI
    GFC VERONIKA V
    GOOGLE+ VERONIKA V
    BLOGLOVIN VERONIKA VASILEVA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σκοτεινό τόπο
    FB, GFC:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. fb chrysoula manika
    google chrisoula manika
    Μανικα Χρυσουλα κυνηγοι κεφαλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θα πω τον "Σκοτεινό τόπο"!
    Fb:https://www.facebook.com/georgetsergoulas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σκοτεινός τόπος
    Fbn & Google+ & Bloglovin : Maria Charatsiari
    Instagram: maria_charatsiari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θα ήθελα το "Σκοτεινός τόπος".
    GFC - FB - G+ - Bloglovin: Morfopoulou Maria
    Instagram: @morfmorf81

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά!!! Επιλέγω το 2ο δώρο δηλαδή το βιβλίο "Σκοτεινός τόπος" και το βερνίκι νυχιών!
    gfc: mdrouga
    fb: https://www.facebook.com/marwdrouga (Μαρία Δρούγκα)
    marwdrouga@gmail.com
    g+: mdrouga
    bloglovin: marwdrouga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. yperoxa !! kalh xronia !!
    gfc/fb/bloglovin/g+ Eleftheria Lemontzi
    instagram. lemontzi
    Σκοτεινός τόπος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. gfc-vikikyt
    fb-viki kittaki
    Καλη χρονια
    σκοτεινος τοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χρόνια πολλά! Θα ήθελα το "Σκοτεινός τόπος" και το βερνίκι νυχιών.
    Facebook: Anonimi Eristiki
    Google Friend Connect: Xristina P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλημέρα και καλή χρονιά και από εδώ!! Δαγκωτό Jo Nesbo!! Ελπίζω να είμαι η τυχερή!! Kalli Kent (facebook) Kalli's Blog (Twitter) & (Google+) & (Twitter)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ευχαριστούμε!! Καλή χρονιά!!! Θα ήθελα το "Σκοτεινός τόπος"!!
    fb, google+, pinterest, youtube, gfc:Stavroula Douvropoulou
    email:stavroula211977@yahoo.gr
    twitter:@stavroula_douv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ευχαριστουμε! θα ηθελα το δευτερο βιβλιο με τα μανο!
    fb,gfc,youtube, google+ : eirini agapi baglantzi
    email: empag@hotmail.com
    twitter : @baglantzi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. τελειο...
    zisopulu@hotmail.com
    θα ηθελα το βιβλιο κ τα μανο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Χρονια πολλα! θα ήθελα το "σκοτεινο τοπο".
    fb: Anna Dovletaki
    gfc: anna-efi
    email: anna-efi@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ωραια! κυνηγοι κεφαλων! με σκουλαρικια!
    fb Vaso Theodorakopoulou
    gfc vas_theod77
    blogloving Vaso Theodorakopoulou
    twitter @VasoTheod
    google+ Vaso Theodorakopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. το δωράκι για το οποίο ενδιαφέρομαι είναι το βιβλίο "σκοτεινός τόπος"
    fb name: Κωνσταντίνα Θεοχαρη
    bloglovin name: Kwnstantina theo
    gfc name: Kwnstantina theo
    twitter name: @konstantinathe2
    google+ name: kwnstantina theo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. χρόνια πολλα ότι επιθυμείς φοβερά αναγνώσματα!!!
    bloglovin Simona Dotsika
    gfc smpyrrr
    twitter @smpyrrr
    google + Simona Dotsika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. χρονια πολλααααααααααααααααααα και δημιουργικα!!!
    fb name:Dora Kerani
    gfc:dora.dk
    twitter:@DoraKerani
    google:Θεεοδώρα Κεράνη

    jo nesbo!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Χρόνια πολλά!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Πολύ καλές επιλογές...Εγώ θα επιλέξω το δευτερο δωράκι "Σκοτεινός τόπος" και το βερνίκι νυχιών!
    FB name : Despoina Kaliotaki
    gfc: desp kal
    google: desp kal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ! ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ''ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΕΦΑΛΩΝ''. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ME ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΤΟ BLOG! FACEBOOK: Πετρούλα Φιλίππου - GFC: phaos - GOOGLE+: APOLLWNIAgr - INSTAGRAM: apollwnia - BLOGLOVIN: PETROULA - TWITTER: @petroula1608

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πολύ ωραίος διαγωνισμός! Έχει αναρτηθεί στο www.jaba.gr!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε σένα και κάθε επιτυχία στο blog <3
    Θα θέλα να διαβάσω το "Σκοτεινός τόπος"
    GFC / Fb / google+ / Bloglovin': Evangelia Kollia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τέλειος διαγωνισμος!
    FB: Eirini Giannioti
    gfc: Eirini Gia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλή χρονιά !!θα ήθελα το Kυνηγοι κεφαλών !
    fb,gfc Marilena Kat

    extra συμμετοχές
    g+ marilena kat
    instagr marilenakat
    blogl. Marilena Kat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. "Κυνηγοί κεφαλών" Jo Nesbο& σκουλαρίκια αυτό το δωράκι με ενδιαφέρει.Σας εύχομαι να τα χιλιάσετε και καλή δημιουργική χρονιά.fb nikh rona,gfc ΝΙΚΗ ΡΟΚΑΝΑ,g+ ΝΙΚΗ ΡΟΚΑΝΑ,instagram nikh76,bloglovin nikh rona.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλή Χρονιά με υγεία και χαρά και πολλές ευχές για τα γενεθλιάκια!
    Θα επιλέξω το βιβλίο ''Σκοτεινός τόπος''.
    GFC & F/B & Google+: Nina Kampouri
    Bloglovin': ninaki69

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. "Σκοτεινός τόπος"/Βερνίκι νυχιών Speed Dry
    facebook/gfc/bloglovin'/google+ : Κρυστάλω Σταμάτη
    twitter : @KrustalwS
    Ευχαριστούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πολυ ωραιο δωρο σε ευχαριστουμε, επιλεγω το βιβλιο Σκοτεινος τοπος μαζι με το βερνικι νυχιων...

    FB: Vivian Dramytinos
    GFC: Vivian
    Bloglovin: Lady Vivian

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Θα ήθελα το βιβλιο Σκοτεινος τοπος μαζι με το βερνικι νυχιων!
    fb Georgia Karantani
    gfc blublu

    extra
    instagram sissy899
    bloglovin sissy899
    g+ Natasha Kat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Σ'ευχαριστούμε για τα δώρα!Επιλέγω το ''Σκοτεινός τόπος''
    facebook: Soultana Karamani
    gfc: nina oxou
    instagram: ninaoxou
    bloglovin:Nina Oxoyzoglou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Σ'ευχαριστούμε για τα δώρα!Επιλέγω το ''Κυνηγοί κεφαλών''
    facebook: Antonia Pavlidou
    gfc: ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ
    instagram: antiap1
    bloglovin:antiap1
    g+ ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Gfc:Φωτεινή Καραχάλιου
    Fcb: Φωτεινή καραχαλιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. "Σκοτεινός τόπος" Gillian Flynn
    gfc:Artemis Tsianta
    f/b:Artemis Tsianta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αχ και τα 2 βιβλία είναι πολύ ενδιαφέροντα, αλλά θα επιλέξω το "Σκοτεινός τόπος" με το βερνίκι νυχιών! Ευχαριστούμε!
    Δεν έχω προφίλ στο facebook.
    mail: helendimi5@gmail.com
    GFC / Google+: ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ''Σκοτεινός τόπος''
    fb:Georgios Papadimitriou
    twitter:@mamidakis
    instagram:mamidakis
    google +:Georgios Papadimitriou
    bloglovin:mamidakis
    gfc Geo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. "Κυνηγοί κεφαλών" Jo Nesbο
    fb name: Lena Zafiri
    bloglovin name: lefkoza
    gfc name: Lefko
    twitter name: @lefkoza
    google+ name: Lena Zafiri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Καλημέρα!
    Χρόνια Πολλά έστω & αν είναι ένα μήνα μετά!!
    Πάντα επιτυχίες.....
    Δεν συμμετέχω σε κανένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
    Το μέιλ μου είναι : efiskapeti@yahoo.com.
    Κυνηγός κεφαλών + σκουλαρίκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. "Σκοτεινός τόπος"+βερνίκι νυχιών!
    thank you
    FB: Maria Karvela
    google:Μαρία Καρβελά (dietkarvela@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Σκοτεινός τόπος"+βερνίκι νυχιών!
    GFC: sonia mendez rodriguez
    FB: Sonia Méndez

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. GFC/ FB : Ελίνα Σχοιναράκη
    bloglovin: Elina's Secret World
    google+: Elina Sxoinaraki
    instagram: sxoinaraki
    Σκοτεινός τόπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. "Κυνηγοί κεφαλών" Jo Nesbο
    fb name:ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΑΡΑΤΑΓΛΙΔΗΣ
    bloglovin name: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΑΡΑΤΑΓΛΙΔΗΣ
    gfc name:Triantafillos Karataglidis
    twitter name: DUFFY111970
    google+ name: Triantafillos Karataglidis
    Instagram:duffy111970

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. "Κυνηγοί Κεφαλών" του Jo Nesbo & ένα ζευγάρι σκουλαρίκια
    facebook name:Μάρα Παπαδάκου
    gfc:hicapt hicapt

    ΑπάντησηΔιαγραφή