29 Αυγούστου 2014

Καλοκαιρινά μεσημέρια και #giveaway time... and the winner is...

Διανύοντας τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, προσπαθώντας να κάνω λίγο πιο εύκολη την άχαρη προσαρμογή πίσω στους ρυθμούς της πόλης μετά τις διακοπές και παλεύοντας με τη ζέστη... κάπως έτσι κυλά η καθημερινότητα μου! Κι ενώ οι υποχρεώσεις κι οι εκκρεμότητες τρέχουν κι όλα πρέπει να μπουν σε τάξη εγκαίρως, νέα σχέδια, νέα ξεκινήματα ζητούν να βγουν στην επιφάνεια!

Και μέσα σ' όλα αυτά έχω και τα αποτελέσματα ενός giveaway! Εδώ θέλω να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη συμμετοχή σας και τα σχόλια σας τόσο στο blog όσο και στη σελίδα μου στο facebook! Όλη αυτή η αγάπη σας μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω σ' αυτό που κάνω, να γίνομαι καλύτερη, να σας προσφέρω κι άλλα δώρα! Σας ευχαριστώ πολύ! 


Λοιπόν μετά από προσεκτικό έλεγχο για την εγκυρότητα των συμμετοχών έχω το όνομα της τυχερής που κερδίζει το νέο μυθιστόρημα της Λ. Μαντά "Τα πέντε κλειδιά" & το πολυχρηστικό ξηρό λάδι Huile Prodigieuse της Nuxe για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά! 

Και το όνομα της τυχερής είναι: "Μαρία Παπαδοπούλου"! Θα περιμένω απάντηση μέχρι τη Δευτέρα 1/9 στο μήνυμα που θα της στείλω, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί! Όσο για τους υπόλοιπους, θα ακολουθήσουν σύντομα κι άλλα giveaway! Stay tuned!


2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα! Έλειπα σε διακοπές και γύρισα χθες αργά το βράδυ! Μόλις τώρα είδα το μήνυμα που μου στείλατε! Ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δώρο!!!! Ανυπομονώ να το έχω στα χέρια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή