6 Αυγούστου 2014

Beautytestbox Ιουλίου 2014: Το πρώτο μου συνδρομητικό κουτί ομορφιάς!

Συνδρομέςκουτιά ομορφιάςλίστα αναμονήςπροϊόντα full size και travel size... όλες αυτές οι λέξεις μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν εντελώς άγνωστες σε μένα! Τον τελευταίο όμως μήνα διαβάζοντας σε διάφορα ελληνικά blog τη γνώμη άλλων κοριτσιών για τα συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς, κυρίως για αυτά που κυκλοφορούν στην Ελλάδα αλλά και για μερικά του εξωτερικού, μου δημιουργήθηκε έντονα η επιθυμία για αυτού του είδους τη συνδρομητική υπηρεσία ομορφιάς! 


Άλλωστε σαν εξελισσόμενη beauty blogger δεν ήταν δυνατόν να μην έχω δοκιμάσει ακόμη κανένα κουτί ομορφιάς! Το θεωρούσα αδιανόητο να γράφω για διάφορα προϊόντα, χωρίς να έχω βιώσει τη διαδικασία του να παραγγείλεις ένα κουτάκι το οποίου το περιεχόμενο αποτελεί έκπληξη! Γιατί αυτό ακριβώς είναι τα συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς: μια μικρή έκπληξη, άλλες φορές ευχάριστη κι άλλες φορές όχι τόσο ευχάριστη! Σε καμία όμως περίπτωση δεν αγοράζουμε ένα κουτί ομορφιάς για να καλύψουμε τις προσωπικές μας ανάγκες! Ο απώτερος σκοπός τους είναι να γνωρίσουμε κάποια προϊόντα, να σχηματίσουμε γνώμη γι' αυτά και αν κάποιο από αυτά μας αρέσει να προχωρήσουμε κατόπιν σε παραγγελία μέσα από τα αντίστοιχα e-shop των εταιριών που προωθούν τα συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς! 


Αφού λοιπόν έγινε το πρώτο βήμα και άρχισα να φλερτάρω με την ιδέα του συνδρομητικού κουτιού, έπρεπε να αποφασίσω ποιο θα αγόραζα! Ζύγισα τα υπέρ και τα κατά που διάβασα σε διάφορα reviews άλλων beauty blogger για τα 3 κουτιά που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και έκλινα περισσότερο προς το Beautytestbox! Σημειωτέον ότι το BTB είναι το πρώτο συνδρομητικό κουτί ομορφιάς που ήρθε στη χώρα μας και έχει ήδη συμπληρώσει περισσότερο από 1 χρόνο κυκλοφορίας! 


Μπήκα λοιπόν στην ιστοσελίδα της εταιρίας (κλικ εδώ), έκανα μια μικρή περιήγηση και γράφτηκα στο newsletter συμπληρώνοντας παράλληλα και ένα ερωτηματολόγιο με τις προσωπικές μου ανάγκες και προτιμήσεις! Είχα διαβάσει στη σελίδα τους στο facebook (κλικ εδώ) ότι οι συνδρομές Ιουλίου θα άνοιγαν τις προσεχείς ημέρες και περίμενα εναγωνίως το πολυπόθητο newsletter το οποίο θα μας ενημέρωνε για τον ακριβή χρόνο ανοίγματος! Μετά από δύο μέρες όμως με λύπη μου διαπίστωσα ότι δεν είχα προλάβει το newsletter για το μήνα Ιούλιο (γιατί έμαθα ότι είχε ήδη σταλεί την προηγούμενη μέρα) και οι συνδρομές άνοιξαν στις 23/7 στις 11.00 π.μ. και μέσα σε μόλις 7' εξαντλήθηκαν τα αποθέματα!


Απογοητεύτηκα αλλά δεν το έβαλα κάτω! Διάβασα ότι υπήρχε η δυνατότητα να γραφτείς σε λίστα αναμονής και σε περίπτωση που υπάρξουν διαθέσιμα τεμάχια σε ειδοποιούν για να παραγείλεις το κουτί σου! Και όντως έτσι έγινε! Μετά από μερικές μέρες έλαβα μέιλ ότι ήταν να παραλάβω ένα κουτί ομορφιάς και να επιβεβαίωνα αν τελικά το ήθελα! Πέταξα από τη χαρά μου και αμέσως έστειλα τα προσωπικά μου στοιχεία! Και την επομένη το πρωί το πρώτο μου συνδρομητικό κουτί ομορφιάς, το Beautytestbox, ήταν στα χέρια μου! Μέσα σε 17 ώρες από τη στιγμή που απάντησα θετικά! Για να είμαι ειλικρινής, τόσο άψογη οργάνωση και εξυπηρέτηση δεν την περίμενα! Στάθηκα ιδιαίτερα τυχερή γιατί έχω διαβάσει ότι πολλές κοπέλες πως προσπαθούν για μήνες να το παραγγείλουν και δεν το προλαβαίνουν! 


Άνοιξα λοιπόν προσεκτικά το δεματάκι και αντίκρισα ένα κόκκινο κουτάκι από σκληρό χαρτόνι που στην ουσία είναι συρταράκι το οποίο χρησιμεύει στη συνέχεια και ως αποθηκευτικός χώρος για μικροπράγματα!



Το άνοιξα κι αυτό με μια πρωτόγνωρη λαχτάρα σαν να ξετυλίγεις ένα δώρο! Πάνω πάνω υπήρχε ένα φακελάκι με το συνοδευτικό φυλλάδιο, όπου αναγράφεται αναλυτικά το περιεχόμενο του κουτιού! 



Και από κάτω ήταν τα πραγματάκια τυλιγμένα μ' ένα λευκό ρυζόχαρτο και κλεισμένα μ' ένα αυτοκόλλητο που φέρει το λογότυπο της εταιρίας! Δίνω μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ αυτό το αυτοκόλλητο! 


Έσκισα προσεκτικά το χαρτί και αποκαλύφθηκαν μπροστά μου οι μικροί θησαυροί που κρυβόντουσαν εκεί μέσα! Περιττό δε να αναφέρω τη μυρωδιά που απλώθηκε στο χώρο! 




Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τι περιείχε το πρώτο μου Beautytestbox!


  • Άρωμα Far Away Avon Limited Edition, 30 ml (full size)
Το συγκεκριμένο άρωμα το γνωρίζω από πρώτο χέρι μια και είναι το αγαπημένο της μητέρας μου και επιπλέον ήμουν αντιπρόσωπος της Avon για τα 3 προηγούμενα χρόνια (πλέον είναι η αδερφή μου και παραγγέλνω μέσω εκείνης).



  • Φυσικό σαπούνι με ελαιόλαδο για πρόσωπο, σώμα, και μαλλιά Euthalia Physis, 100 g (full size)
Την ελληνική αυτή εταιρία ομολογώ ότι δεν τη γνώριζα αλλά λατρεύω τα φυσικά προϊόντα και ο,τι έχει να κάνει με μεσογειακές πρώτες ύλες, όπως η ελιά και το ελαιόλαδο, πάντα τραβάει το ενδιαφέρον μου! Συν τοις άλλοις έχει και πολύ εύηχο, αρχαιοελληνικό όνομα!




  • Βερνίκι νυχιών Jessica No 667 "Scarlet", 7,5 ml (travel size)
Ούτε κι αυτή την εταιρία τη γνώριζα από πριν αλλά διαβάζοντας τη λέξη USA πάνω στη συσκευασία πείστηκα ότι πρόκειται για επώνυμο προϊόν!



  • Make up Healthy Mix Bourjois No 58 "Dark Bronze" (travel size)
Τώρα ο,τι κι αν πω για την εταιρία αυτή θα είναι περιττό, μια και ανήκει στα brands που έχω δοκιμάσει από την εφηβεία μου και κυριολεκτικά την λατρεύω! 



  • Μάσκα προσώπου Skinintelligence Calming Hydro Mask Reviderm, 15 ml (travel size)
Την Revιderm δεν τη γνώριζα αλλά θα τη γνωρίσω με το που θα δοκιμάσω το συγκεκριμένο προϊόν της! Είναι γερμανική εταιρία ίσον εγγύηση στην ποιότητα παραγωγής!



  • Body wash REN με νέρολι & Γκρέιπφρουτ, 50 ml (travel size)
Έχω ακουστά για αυτή την εταιρία αλλά δεν είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω κάποιο προϊόν της μέχρι τώρα! Είναι κι αυτή αμερικάνικη!



Το πρώτο μου BTB περιείχε συνολικά 6 προϊόντα (2 full size και 4 travel size). Θα έλεγα κλείνοντας ότι τα περισσότερα από τα προϊόντα που βρήκα στο δικό μου κουτάκι ανταποκρίνονται στο προσωπικό μου προφίλ ομορφιάς σύμφωνα με το ερωτηματολόγιο που συμπλήρωσα! Απλώς διέκρινα ένα λαθάκι αλλά μάλλον πρόκειται για τυπογραφικό λάθος: στο συνοδευτικό φυλλάδιο αναγράφεται το σαπούνι Euthalia Physis με λεμόνι για λιπαρές και με ακμή επιδερμίδες, ενώ εγώ παρέλαβα το σαπούνι με ελαιόλαδο που ταιριάζει περισσότερο στο δικό μου τύπο επιδερμίδας! 


Θα τα δοκιμάσω όλα και θα επιστρέψω με αναλυτικό review! Αν και κάτι μου λέει ότι δε θα μείνω στο πρώτο κουτί ομορφιάς αλλά μάλλον θα υπάρξει και συνέχεια! Ίσως δοκιμάσω και κάποιο από τα άλλα 2 κουτιά που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, ώστε να έχω σφαιρική άποψη για το θέμα και να είμαι σε θέση να κρίνω και να συγκρίνω...


Κλείνω με τη φράση που υπάρχει στο συνοδευτικό φυλλάδιο: "Beauty comes in small size!"



Εσείς έχετε δοκιμάσει ποτέ κάποιο συνδρομητικό κουτί ομορφιάς ή το συγκεκριμένο Beautytestbox του Ιουλίου; Και αν ναι ποιες είναι οι εντυπώσεις σας;



ΥΓ. Με την παραπάνω φωτογραφία συμμετείχα σε ένα διαγωνισμό φωτογραφίας της επίσημης σελίδας της Avon στο facebook και ήταν ανάμεσα στις 10 πρώτες σε like που κέρδισαν το νέο σετ αρωμάτων Aqua (ευχαριστώ όσους με ψήφισαν)! Αλλά για αυτά τα αρώματα θα σας μιλήσω, αφού πρώτα τα παραλάβω! Μέχρι τότε σας κλείνω το μάτι και σας χαιρετώ με μια βουτιά... 

8 σχόλια:

  1. Πολυ ωραια προϊόντα. Η αληθεια ειναι πως τις περισσοτερες εταιριες δεν τις γνωριζα ουτε εγω. Περιμενουμε την αποψη σου αφου δοκιμασεις τα προϊόντα αλλα κ το που θα μπορεσουμε να τα βρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όντως το κουτί περιέχει αρκετά προϊόντα εταιριών που δεν τις βρίσκεις εύκολα στην ελληνική αγορά αλλά μόνο σε αντιπροσώπους ή ενημερωμένα sites και φυσικά στο e-shop του Beautytestbox! Θα επανέλθω με αναλυτικό review μετά τις διακοπές μου!

      Διαγραφή
  2. Πόσο όμορφο!! Ένιωσα σαν να το άνοιξα εγώ...Κρίμα που δεν το πρόλαβα :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου μετέδωσα αυτό το συναίσθημα της χαράς του ανοίγματος! Εύχομαι την επόμενη φορά να το προλάβεις ή γράψου στη λίστα αναμονής αν δεν το προλάβεις! Εγώ έτσι το βρήκα (μέσω λίστας). Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφο το κουτάκι σου!
    Το ΒΤΒ είναι το καλύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ακόμη το πρώτο μου κουτί ομορφιάς, οπότε δεν μπορώ να πω αν είναι το καλύτερο από όσα κυκλοφορούν! Έχω όμως ακούσει τα καλύτερα!

      Διαγραφή
  4. Ελένη:ποιές άλλες εταιρείες υπάρχουν για συνδρομιτικά κουτιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη, στην Ελλάδα μέχρι στιγμής κυκλοφορούν συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς από 3 εταιρίες: Beautytestbox, Glowbox και Cherrybox.

      Διαγραφή