15 Μαΐου 2014

Review: Νέα βερνίκια νυχιών Avon Gel Finish

Πριν 10 μέρες περίπου η επίσημη σελίδα της Avon στο facebook έκανε μια πρόσκληση στους bloggers ομορφιάς για να γνωρίσουν τα νέα επαγγελματικά βερνίκια νυχιών με gel τελείωμα, ενόψει της επίσημης κυκλοφορίας τους!


Πηγή εικόνας / Source of the photo

Προσωπικά μου αρέσουν οι γήινες και οι ροζ αποχρώσεις (αλλά και οι πορτοκαλο-κοραλί ιδίως για το καλοκαίρι), οπότε ζήτησα να μου σταλούν αυτές! Μετά από 3 μέρες λοιπόν ήρθε το δεματάκι με 2 από τα νέα Επαγγελματικά βερνίκια Gel Finish και ήταν ακριβώς οι 2 αποχρώσεις που είχα βάλει στο μάτι και υπολόγιζα να μου σταλούν! Μου έστειλαν την απόχρωση "Glimmer" και "Dazzle Pink"! 

Πηγή εικόνας / Source of the photo

Πηγή εικόνας / Source of the photo

Μόλις τα έβγαλα από τις χάρτινες συσκευασίες τους και πριν ακόμη τα δοκιμάσω στα νύχια μου λάτρεψα τους υπέροχους ιριδισμούς των αποχρώσεών τους λόγω των μικροσκοπικών γκλίτερ που περιέχουν στη σύνθεσή τους! 



Σύμφωνα με τη διαφήμιση της εταιρίας τα συγκεκριμένα βερνίκια νυχιών υπόσχονται αψεγάδιαστο επαγγελματικό μανικιούρ και πεντικιούρ με gel τελείωμα, χωρίς μάλιστα να προϋποθέτουν την επιβλαβή χρήση UV λάμπας και σε πολύ προσιτή τιμή σε αντίθεση με την εφαρμογή της τεχνικής gel στα νύχια! 

Επίσης προσφέρουν πλήρη κάλυψη, πλούσιο χρώμα με ένα μόνο πέρασμα και υψηλή λάμψη αλλά και σύσταση που ενδυναμώνει το νύχι! Πρόκειται με άλλα λόγια για προϊόν 3 σε 1 (δηλαδή βάση, χρώμα και καλυπτικό-top coat). Επιπλέον, διατίθενται σε 19 υπέροχες αποχρώσεις, ενώ η αρχική τιμή τους είναι ιδιαίτερα προσιτή μόλις στα 9,90, αλλά αυτή την περίοδο είναι σε ακόμη πιο δελεαστική προσφορά (1 για 5,50/ 2 για 9,50/ 3 για 12€)!

Πηγή εικόνας / Source of the photo

Ας περάσουμε όμως από τη θεωρία στην πράξη, και για να είμαι πιο σωστή, στη διαδικασία της δοκιμής! Και εδώ οφείλω να αναφέρω ότι δοκίμασα τη μία απόχρωση και την άλλη τη δοκίμασε η αδερφή μου! Οικογενειακή υπόθεση, βλέπετε, η δοκιμή των νέων βερνικιών!



Εγώ επέλεξα να δοκιμάσω την απόχρωση "Glimmer" μια και αυτή μου έκανε πρώτη κλικ, ενώ η αδερφή μου από την αρχή ενθουσιάστηκε με την απόχρωση "Dazzle Pink" καθώς της αρέσουν οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις! H απόχρωση "Glimmer" είναι μια γήινη καφέ-χρυσαφί και περιέχει πολλά μικροσκοπικά γκλίτερ που λαμπυρίζουν στο φως. Για την ακρίβεια δεν τη λες ούτε μπρονζέ αλλά ούτε και χρυσαφί, δηλαδή είναι κάτι ενδιάμεσο! Αντιθέτως η απόχρωση "Dazzle Pink" είναι ένα παστέλ ροζ-ροδακινί που δεν περιέχει τόσο πολλά γκλίτερ και μπορείς να πεις ότι προσφέρει σατινέ τελείωμα!



Έχουμε να πούμε και οι δύο μ' ένα στόμα, μια φωνή ότι ακόμη και με το πρώτο πέρασμα το χρώμα ήταν παντού ομοιόμορφο, χωρίς τα αντιαισθητικά κενά που αφήνουν συχνά κάποια βερνίκια, όταν τα απλώνουμε αδέξια ή λόγω βιασύνης! Για να μη μιλήσω για την λάμψη που υπήρχε ακόμη και με ένα πέρασμα! Τα συγκεκριμένα λοιπόν βερνίκια νυχιών κάλυψαν όλη την επιφάνεια του νυχιού, αλλά περάσαμε και μια δεύτερη στρώση μετά από μερικά λεπτά για να είμαστε πιο σίγουρες για το αποτέλεσμα! Με τη δεύτερη λοιπόν στρώση το χρώμα ενδυναμώθηκε περισσότερο και η λάμψη του έγινε ακόμη πιο εντυπωσιακή! 


Όσον αφορά τη διάρκεια τους, γιατί είναι εξίσου ένα βασικό κριτήριο στα βερνίκια νυχιών (πέρα από την κάλυψη και τη λάμψη), μείναμε απόλυτα ικανοποιημένες και σ' αυτό τον τομέα! Το χρώμα και η λάμψη κράτησε περίπου μία εβδομάδα με καθημερινές οικιακές δουλειές και χρήση του πληκτρολογίου του υπολογιστή και τα νύχια μας παρέμεναν περιποιημένα πάραυτα! Οι άκρες των νυχιών μόλις μετά από 6-7 ημέρες άρχισαν να εμφανίζουν κάποια μικρά γδαρσίματα και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό αν τα χέρια ταλαιπωρούνται καθημερινά!

Ας μην ξεχνάμε τέλος ότι πρόκειται για προϊόν που αφαιρείται εύκολα με χρήση ασετόν, ενώ η τεχνική gel απαιτεί αφαίρεση με ειδική διαδικασία που συχνά φθείρει την επιφάνεια του νυχιού αν γίνει λανθασμένα! 

Για όλους τους παραπάνω λόγους λοιπόν είμαι απολύτως βέβαιη ότι θα αγοράσω κι άλλες αποχρώσεις για το καλοκαίρι! Ήδη η "Orange Crush" και η "Marine Blue" μου κλείνουν επικίνδυνα το μάτι...

Πηγή εικόνας / Source of the photo

Πριν κλείσω το review αυτό θα ήθελα να συμπεριλάβω και τη γνώμη μιας φίλης, της Μαριάννας Γιατρά, που είναι τεχνίτρια νυχιών, έχει δοκιμάσει τα νέα βερνίκια και μας δίνει και ένα μικρό τιπ για να διατηρηθούν περισσότερο στα νύχια μας! Ας δούμε λοιπόν τι μου είπε χαρακτηριστικά: "Τα νέα βερνίκια gel της Avon απλώνονται ωραία και έχουν καλή απόδοση χρώματος. Eίναι καλυπτικά, στεγνώνουν σχετικά γρήγορα και έχουν διάρκεια. Μάλιστα κρατάνε πιο πολύ αν αφυδατώσεις με καθαρό ασετόν πριν την εφαρμογή το νύχι ή με αλκοολούχο λοσιόν". Σε αυτό το σημείο θέλω να την ευχαριστήσω που μου επέτρεψε να αναφέρω τη γνώμη της! 


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα νέα βερνίκια Avon Gel Finish;

Αν σας άρεσε αυτό το review μου μπορείτε να μπείτε εδώ και να το ψηφίσετε! 
(Είναι 2 ψηφοφορίες σε 2 ερωτήσεις! Ψηφίζουμε και στις 2 ερωτήσεις) Ευχαριστώ! 

Με αυτή την ανάρτηση συμμετέχω στο link party #7 του "Mommasdailyife.blogspot.gr"!

4 σχόλια:

  1. Όμορφα μανο με γεια να τα χαρείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ όμορφα!και ενω το κάνεις σπίτι δείχνουν σαν να σου τα έχει κάνει επαγγελματίας!

    Φιλιά
    http://fay-justbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά είναι πολύ ωραίο το αποτέλεσμα σαν επαγγελματικό όμως πολύ πιο οικονομικό! Ευχαριστώ! :)

      Διαγραφή