15 Μαΐου 2014

Haul Μαΐου 2014


Πριν μερικές μέρες επισκέφτηκα ένα τοπικό μάρκετ και προμηθεύτηκα μερικά βασικά προϊόντα καθημερινής περιποίησης μια και είχα ξεμείνει εντελώς! Επίσης πριν λίγο καιρό παρήγγειλα από την Avon και αγόρασα και κάτι από τα Hondos Center! Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τι πήρα!


Ξυραφάκια Gillette Blue 3
Αρχικά αγόρασα τα συγκεκριμένα ξυραφάκια από τα Hondos Center που αν και αντρικά εμένα δεν με ενοχλούν, αρκεί να έχουν τουλάχιστον 3 λεπίδες για να μην κόβομαι ή ερεθίζεται η επιδερμίδα μου! Η συσκευασία περιέχει 4 τεμάχια + 2 δώρο, σύνολο δηλαδή 6 ξυραφάκια! Μάλιστα τα βρήκα σε εκπληκτική προσφορά 1+1 δώρο και αν θυμάμαι καλά κόστισαν γύρω στα 4-5€ (και οι δύο συσκευασίες μαζί, δηλαδή 12 ξυραφάκια)! Καθόλου άσχημα, αν σκεφτεί κανείς ότι τα 4 ανταλλακτικά του κλασικού γυναικείου Gillette Venus, που χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια, κοστίζει γύρω στα 9-10

Σαπούνι Avon
Έπειτα, παρήγγειλα 2 μπάρες αυτού του σαπουνιού (τη μία την κράτησε η αδερφή μου). Το συγκεκριμένο σαπούνι είναι 3 σε 1: για το πρόσωπο, τα χέρια και το σώμα! Περιέχει γλυκερίνη και βιταμίνη Ε και είναι 90g. Η αρχική του τιμή είναι 3,95 αλλά το βρήκα σε προσφορά 1,50!

Σερβιετάκια Carefree Aloe
Από το τοπικό μάρκετ αγόρασα τη συσκευασία με τα σερβιετάκια (30 τεμ.) και έδινε δώρο 1 Αφρόλουτρο Le Petite Marseiliais Γάλα αμυγδάλου και Μέλι Πελοποννήσου (250 ml) από τη νέα σειρά Αφρόλουτρα με Συνταγές της Μεσογείου! Επειδή έχω δοκιμάσει κι άλλες φορές αφρόλουτρα της συγκεκριμένης εταιρίας δεν δίστασα στιγμή! Η συσκευασία με τα σερβιετάκια μαζί με το αφρόλουτρο δώρο κόστισε μόλις 2,07€!

Οδοντόκρεμα Colgate Maximum Cavity Protection
Επίσης από το τοπικό μάρκετ αγόρασα τη συγκεκριμένη οδοντόκρεμα (100 ml) που κόστισε μόνο 1,18€!

Οδοντόβουρτσα Colgate Premier White
Τελευταίο προϊόν που αγόρασα είναι αυτή η συσκευασία με 2 οδοντόβουρτσες στην εκπληκτική τιμή των 1,86€ (ναι και οι 2 μαζί, απίστευτο;)! 

Μόλις τα δοκιμάσω θα επανέλθω με αναλυτικό review! Υπόσχομαι!

Έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν από αυτά; Πώς σας φάνηκε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου